Ajankohtaista

< Takaisin

Suosittu terveyskuntomittauskampanja jälleen helmi-maaliskuussa

Terveyskuntomittauksia Raksilassa, Haukiputaalla ja Kiimingissä

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää jälleen helmi-maaliskuussa kysytyn terveyskuntomittauskampanjan kuntalaisille. Oman kehon kunnon ja koostumuksen voi käydä testaamassa helposti ja hikoilematta arkivaatteissa. Mittaukset maksavat 5,50 euroa/henkilö. Ilmoittautuminen on käynnistyy liikuntapalveluiden ilmoittautumisjärjestelmän kautta perjantaina 2.2. klo 8.00 osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/oulu/

Oulun uimahallilla Raksilassa mittauksia järjestetään 12.–23.2. eli viikolla 7–8. Raksilassa terveyskuntomittaukset sisältävät InBody-kehonkoostumusmittauksen, Polarin aerobisen kunnon testin, puristusvoimamittauksen ja palautteen. Paikalla on myös ODL Liikuntaklinikan asiantuntijoita seuraavasti:

  • ravitsemusterapeutti Marjukka Nurkkala torstaina 15.2. klo 15–17
  • testauspäällikkö Jaakko Tornberg perjantaina 16.2. klo 9–11 
  • ravitsemusterapeutti Marja Vanhala keskiviikkona 21.2. klo 9–11

Haukiputaalla Vesi-Jatulissa InBody- ja puristusvoimatestejä järjestetään maanantaina 5.3. klo 9–18, sekä Kiimingissä Oulu10-pisteessä tiistaina 6.3. klo 10–17. Kiimingin ja Haukiputaan testeihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Maksu maksetaan palvelupisteeseen ja kuitti esitetään testaajalle. Testit sisältävät palautteen.

Tarkemmat ohjeet testeihin valmistautumisesta löytyvät liikuntapalveluiden verkkosivuilta

 

Terveyskuntomittaus käynnissä

 

Jakolinkki

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!