Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Tervarit Juniorit mukaan Oulu lukee! 2019 -kampanjaan

Oululainen Tervarit Juniorit -jalkapalloseura lähtee mukaan Oulun kaupunginkirjaston Oulu lukee! 2019 -kampanjaan. Tervarit Juniorit innostaa pelaajiaan lukemaan ja haastaa kampanjaan mukaan myös muita urheiluseuroja.

Yhteistyön merkeissä Tervarit Juniorit saavat kirjastosta lukuvinkkejä pelimatkoille ja turnausreissuille. Joukkueenjohtajille, pelaajien vanhemmille ja pelaajille toimitetaan kirjalistoja ja pelaajia haastetaan hakemaan kirjastosta luettavaa mukaan pelireissuille.

Kaupunginkirjaston kirjastoauto Onneli tai Teuvo tulee olemaan mukana kesällä Terwaturnauksessa  10.–11. elokuuta.

Tervarit Juniorit ry. haluaa jatkaa haastetta houkuttelemalla muut urheiluseurat lukemaan ja kertomaan omista lukijapelaajistaan Oulu lukee! 2019 -kampanjan puitteissa. Tervarit aikoo nostaa omia seuratyöntekijöitään sekä pelaajiaan lukijoina esille myös seuran omassa viestinnässä.

Kaupunginkirjaston ja Tervarit Junioreiden nyt alkavalle yhteistyölle suunnitellaan jo jatkoa. Tulevista yhteisistä kirjallisista pelikuvioista kerrotaan muun muassa  kirjaston ja Tervarit Junioreiden sosiaalisessa mediassa.

Jakolinkki