Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Tule mukaan toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää Hietasaareen 10.5.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut kutsuu seuroja, yhdistyksiä ja kaveriporukoita mukaan toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää Hietasaaren alueelle 10.5. klo 16-19. Tapahtuman teema on luonnossa liikkuen yhdessä yli sukupolvien. Tule mukaan liikuttamaan oululaisia ja esittelemään toimintaanne!

Tapahtumapaikkana on koko Hietasaari ja voit valita mieleisesi paikan tapahtuman pitämiseen. Tyyli on vapaa. Alueella kulkee Potnapekka, joka kuskailee osallistujia pisteeltä toiselle maksuttomasti. 

Olympiakomitean Unelmien liikuntapäivä 10. toukokuuta on toteutettu jo kolmena vuonna liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivänä. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusiakin tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä on täyttynyt iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea ja vakiinnuttanut paikkansa yleisesti tunnettuna liikkumisen päivänä.

Tänä vuonna erityisteemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Yhteisellä liikkumisella edistetään myös hyvinvointia.  

Viime vuonna vastaava tapahtuma onnistui hienosti ja tarjolla oli mm. purjehdusta, suunnistusta, jousiammuntaa, golfausta, fatbike-pyöräilyä, futista, lintubongausta, makkaranpaistoa, pihapelejä, kalastuskisa, pyöräilykisat, ponipihan hommia ja lasten temppurata. Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä toteutettu tapahtuma sai hyvää palautetta ja tavoitteenamme on tehdä entistäkin parempi tapahtuma tänä vuonna.

Seurat ja yhdistykset voivat hakea järjestelyihin terveysliikunnan tapahtuma-avustusta (max 400 € / tapahtuma). 

Ilmoitathan osallistumisesi 26.4. mennessä:

Tarja Kuusisto, liikuntakoordinaattori
etunimi.sukunimi@ouka.fi
p. 050 341 2857  

tai

Tiina Pekkala, liikuntakoordinaattori
etunimi.sukunimi@ouka.fi
p. 044 703 6600

Jakolinkki