Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Omatoimisesti liikkuvalle kuntalaiselle löytyy runsaasti vapaassa käytössä olevia ulkoliikunta- ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Näistä suosittuja ovat mm. kesällä kuntoradat, uimarannat ja pallokentät  - talvella hiihtoladut, luistelukentät ja talviuinti.

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulun alueella on useita luistelukenttiä ja  ulkokaukaloita. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Kesäkäytössä olevat ulkoliikuntapaikat

Kentät

Uintipaikat

Muut liikuntapaikat

Talvikäytössä olevat ulkoliikuntapaikat

Osalle luistelukentistä ja kaukaloista jaetaan vuoroja ja ennen liikuntapaikoille menoa on hyvä tarkistaa kenttien sen hetkinen varaustilanne. Esimerkiksi Raksilan tekojääkentällä on alkutalvesta yleisövuoroja, katso varaustilanne.

Latuluettelosta löydät tavallisten latujen joukosta myös Auranmajan koiraladun.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Katso myös:

Liikuntavälinelainaamo

 Liikuntavälinelainaamon mainos.

Ajankohtaista

< Takaisin

Järjestöjen, yhdistysten ja yritysten ilmoitukset Kesäfiilikseen 17.3. mennessä

Tiedot kaupungin ja muiden toimijoiden kesällä 2019 järjestämistä lasten ja nuorten tapahtumista, leireistä, retkistä ja kursseista kootaan sähköiseen Kesäfiilis-hakukoneeseen.  Lapset, nuoret ja huoltajat voivat hakea kesätoimintaa erilaisten hakuehtojen perusteella. Kesätoiminta kootaan myös yhteen tiedostoon Fiilis-sivulle, mutta erillistä taitettua sähköistä Kesäfiilis-opasta ei julkaista.

Oulussa toimivat järjestöt, yhdistykset, toimintaryhmät ja yritykset voivat ilmoittaa hakukoneeseen lapsille ja nuorille järjestämästään kesätoiminnasta.

Kaikki ilmoitustekstit on toimitettava viimeistään 17.3.2019 sähköpostitse Tarja Rönkölle: tarja.ronkko[at]ouka.fi

Otathan ilmoitustekstissäsi mallia aikaisemmista Kesäfiilis-teksteistä. Tekstissä tulee olla seuraavat asiat: aika ja paikka, kohderyhmä (minkä ikäisille tarkoitettu), lyhyt kuvaus kurssin/leiriin sisällöstä, ilmoittautumisohje ja lisätietojen antajat sekä mahdollisen verkkosivun osoite. Kesäfiilistoimitus pidättää oikeuden tekstien muokkaamiseen.

Kesäfiilis-toimintaa tarjotaan oululaislapsille ja -nuorille jo 41. kerran. Kesäfiiliksen hakukone aukeaa Fiilis-sivulla 15.4.2019.


Lisätietoja:
Nuorisopalvelut, Tarja Rönkkö, tarja.ronkko(at)ouka.fi, p. 044 703 8233
Liikuntapalvelut, Marko Savolainen, marko.savolainen(at)ouka.fi, p. 044 703 8015
Kulttuuripalvelut, Kulttuuritalo Valve, Pauliina Eronen, pauliina.eronen(at)ouka.fi, p. 044 703 7545

Jakolinkki

raatin ulkokuntoilupuisto