AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Osallistavaa teatteria - Kaikki kunnossa johtaja Tuneberi?

Improvisaatioteatteria Oulu-opistossa, VÄLÄKKY esiintyy Teatterikuopalla ja Syke-talossa           

La 14.3. klo 18 (ensi-ilta) ja su 15.3. klo 16 Teatterikuoppa (Revontie 45 Haukipudas)
La 28.3. klo 18, su 29.3. klo 16 SYKE-talo (Kirjastokuja 1 Kiiminki)

Väläkky heittäytyy improvisaation vietäväksi yleisön ehdoilla! Teatterinjohtaja Tuneberi on liemessä. Iso ja kallis teatterispektaakkeli pitäisi saada valmiiksi, mutta lähestulkoon kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen ja oikein kunnolla. Saako edes omanlaatuiset ja kekseliäät teatterin henkilökunta pelastettua kummallisia juonenkäänteitä saavia tilanteita vai onko tämän teatterin tarina loppuun kirjoitettu?

Oulu-opistossa harjoitteleva improvisaatioteatteri Väläkky tekee osallistavaa teatteria. Teatterin harrastajia on ohjannut ryhmän perustamisesta 2014 lähtien tanssin opettaja ja draamaohjaaja Henna Holma. Osallistava, interaktiivinen improvisaatioteatteri on juoneen perustuva vuorovaikutteinen teatterimuoto, jonka tarinaan ja loppuratkaisuun yleisö voi vaikuttaa. Katsojan ei tarvitse pelätä joutuvansa keskelle näytelmää vaan katsojat voivat turvallisesti katsomosta käsin vaikuttaa näytelmän kulkuun. Yleisöä ei siis vedetä väkisin näyttämölle. Näin jokainen esitys on omanlaisensa kokemus niin näyttelijöille kuin yleisöllekin.

Näytelmässä näyttelevät: Pekka Hartikainen, Juho Huhtala, Juhani Isoaho, Esa Kalistaja, Susanna Karikka, Heli Kaskela, Aila Lehtonen, Antti-Jussi Mattila, Essi Paloma, Janne Peltoniemi, Miia Saari, Nina Santala ja Timo Urhonen.

Liput 10 € tuntia ennen ovelta. Ennakkoon niitä voi ostaa Oulu10 toimipaikoista. K-12

Jakolinkki