AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Ouluvalokalenteri haastaa oululaiset tekemään valoteoksia

Ouluvalokalenteri on Valoa Oulu! -festivaaliin liittyvä yhteisöllinen sarja valoaiheisia tempauksia. Kaikki kaupunkilaiset haastetaan mukaan tekemään omaa valoteosta, -tapahtumaa tai -installaatiota.

Teos voi olla pieni tai suuri, yksinkertainen tai erikoisempi – tyylejä ja tapoja on yhtä monia kuin toteuttajiakin. Ouluvalokalenteriin voivat osallistua niin yksityishenkilöt ja yritykset kuin taloyhtiöiden asukkaat, urheiluseurat ja ystäväporukat. Valoteoksen voi toteuttaa sellaiseen tilaan, jossa se on kaikkien nähtävillä. Aiempina vuosina teoksia on nähty esimerkiksi liiketilojen näyteikkunoissa ja porttikongeissa.

Ouluvalokalenterin teoksia ihastellaan marraskuussa. Tietoa Ouluvalokalenteriin ilmoitetuista valoteoksista ja valoteosten sijainnit julkaistaan Valoa Oulu! -festivaalin verkkosivulla Ouluvalokalenteri-osiossa sekä Valoa Oulu! -valofestivaalin Facebook-sivuilla.

Tänä vuonna Ouluvalokalenteriin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla kuvan omasta tai toisen tekemästä teoksesta julkisesti Instagramissa tai Facebookissa. Merkitsemällä kuvaan #ouluvalokalenteri ja #valoaoulu kuvan julkaisija osallistuu arvontaan.

 

Lisätietoja:

www.ouka.fi/oulu/valoa/ouluvalokalenteri

Valoa Oulu! -valofestivaali, tuottaja Miia Maijala, p. 040 8382 899, maijalamiia@gmail.com

Jakolinkki