AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Vanhempainilta varhaiskasvatus- ja alakouluikäisten lasten huoltajille media- ja turvataidoista 13.2.

Tervetuloa varhaiskasvatus- ja alakouluikäisten lasten huoltajille tarkoitettuun vanhempainiltaan Pohjankartanon saliin (Leevi Madetojan katu 1) torstaina 13.2. klo 17.45 - 19.15. Illan teemana on Millaiseen maailmaan älylaite lapsesi vie? Vuorovaikutuksella ja turvataidoilla kohti turvallista median käyttöä.

Tiedätkö, mitä kaikkea lapsesi voi kohdata sosiaalisessa mediassa älypuhelimen tai -laitteen käytön lisääntyessä?
Miten lapsen itsetunnon sekä vanhemman ja lapsen välisen vuorovaikutussuhteen vahvistaminen vaikuttaa lapsen turvalliseen kasvuun sekä selviytymiskeinoihin uhkaavissa tilanteissa?

Yhä pienemmät lapset kohtaavat mediassa kehitykselle haitallista sisältöä, kuten pornoa, väkivaltaa, kiusaamista ja houkuttelua. Oletko ajan tasalla? Moni huoltaja tarvitsee keinoja ja ajankohtaista tietoa jatkuvasti muuttuvasta mediamaailmasta.

Tule osallistumaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Vanhempainillassa saat keinoja, miten osaltasi voit edistää lapsesi turvataitoja median käytössä. Jo pienten lasten vanhemmat tarvitsevat tätä tietoa ja tukea, jotta häirinnän ja rikosten kohteeksi joutumisen ennaltaehkäisy onnistuu jo varhaisessa vaiheessa ennen omaa kännykkää tai median käytön lisääntymistä.

Puhujat:

Elina Penger, Vanhempien Akatemia: Lapsen itsetunnon sekä vanhemman ja lapsen välisen vuorovaikutussuhteen vahvistaminen
Turvallinen Oulu -hankkeen asiantuntijat: Tämän päivän haasteet ja uhat lapsen kasvavassa mediamaailmassa. Näin vahvistat lapsen media- ja turvataitoja.

Vanhempainillan järjestävät Turvallinen Oulu -hanke ja Vanhempien Akatemia.


Tilaisuus on maksuton.

Jakolinkki