Oulun kaupunki peruu toistaiseksi tapahtumat koronaviruksen vuoksi. Lue korona-tiedotteet

Tapahtumat

< Takaisin

Muinaistulien yö

Aika: 24.8. - 25.8.2019
Paikka: Kierikkikeskus, kivikauden kylä, Kierikkikeskus, Pahkalantie 447

Muinaistulien yötä vietetään Kierikkikeskuksen kivikauden kylässä Iijoen varrella taas elokuun lopulla! Tule yöpymään omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe syksyisen yön ja roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Asumusten lavereilta ja lattiapaikoilta löytyy nukkumatilaa yhteensä vähintään viidellekymmenelle hengelle, ja toki ulkosallakin kylässä saa yöpyä. Illan hämärtyessä sytytetään suuri kokko kivikauden kylän hiekkarannalle, ja kivikauden opas on paikalla kylässä koko yön.

Yöpymisen hinta on 20€/hlö maksetaan Kierikkikeskuksen päärakennuksen kassalle 24.8. klo 16 mennessä. Hinta sisältää myös arkeologisen näyttelyn pääsymaksun.

Kivikauden kylän huoltorakennuksella ovat yöpymisen aikana käytettävissä WC:t ja saatavilla on puhdasta vettä. Ruoanlaittomahdollisuus on avotulella ja yöpyjien omilla retkikeittimillä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa Yli-Iin eläkeläisten valmistama maukas kotiruokapäivällinen.

Ennakkoilmoittautumiset viimeistään 20.8. osoitteeseen asiakaspalvelu@kierikki.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa samasta osoitteesta.

Jakolinkki