Ajankohtaista

< Takaisin

Uudistuva Oulu: Kysely kauppatorin tulevaisuudesta avattu

Oulun Kauppatorin ja sitä ympäröivän alueen pitkälle tulevaisuuteen tähtäävä suunnittelu on tarkoitus aloittaa Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelujen toimesta vuoden 2016 aikana. Jo tätä ennen oululaiset voivat osallistua kauppatorin tulevaisuuden ideointiin vastaamalla juuri avattuun kyselyyn.

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on juuri avannut kyselyn, jossa kartoitetaan kaupunkilaisten näkemyksiä Oulun kauppatoriin ja sen tulevaisuuteen. Kysely on avoinna kuukauden ajan Oulun kaupungin verkkosivulla osoitteessa www.ouka.fi/tori.

Kyselyn avulla halutaan selvittää oululaisten näkemyksiä torin nykytilaan, sen toimintaan, tapahtumiin ja palveluihin. Lisäksi pyydetään kertomaan, mitä torilta puuttuu ja missä määrin sinne voisi rakentaa myös jotain uutta.

Kyselystä on olemassa erilliset versiot Oulun kaupungin päättäjille ja alueen yrittäjille.  Kyselyiden tulokset julkistetaan maaliskuun 2016 aikana Oulun kaupungin Uudistuva Oulu -verkkosivulla osoitteessa www.ouka.fi/uudistuva-oulu.

Verkkokyselyjen lisäksi helmikuussa järjestetään tilaisuus, jossa yhtenä teemana on kauppatorin kehittäminen. Oulun raadissa voi ottaa kantaa mm. siihen 'Mitä tapahtuu toripolliisille ja keskustan puistoille? Tilaisuus järjestetään tiistaina 9.2. kaupunginteatterilla kello 18 ja sitä voi seurata suorana nettilähetyksenä osoitteessa www.ouka.fi/live.

Lisätietoja:  

Matti Matinheikki, apulaiskaupunginjohtaja, Oulun kaupunki, matti.matinheikki(at)ouka.fi p. 044 703 1112

Jakolinkki