Hupisaarten kesäteatteri

Hupisaarten kesäteatteri kesäkaudella 2023

Kesäkauden 2023 toimijat on valittu syksyllä 2022 järjestetyn haun perusteella. Esityskalenteri julkistetaan loppukeväästä 2023. Joitakin yksittäisiä varauksia voi olla mahdollista mahduttaa vielä kalenteriin vapaille päiville. Vapaamuotoiset kyselyt tulee toimittaa sähköpostitse Satu Kiipelille (etunimi.sukunimi@ouka.fi). 

 

Hupisaarten kesäteatterin toimintaperiaatteet

Hupisaarten kesäteatterin tarkoituksena on tarjota seudun asukkaille ja matkailijoille monipuolista esittävää taidetta. Teatterin toimintakausi on pääsääntöisesti 30.4.-30.9. Kesäkauden toimijat valitaan edellisen vuoden elo-syyskuussa hakemusten perusteella.

Tavoitteena on antaa mahdollisimman usealle toimijalle mahdollisuus toteuttaa esityksensä, konserttinsa tai tapahtumansa teatterilla. Siksi esitykset ja tapahtumat ovat toiminnassa etusijalla, näin ollen harjoitukset tulee pääsääntöisesti järjestää muualla.

Esitysajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteisessä kokouksessa tapahtuma-aluepäällikön johdolla. Tapahtuma-aluepäällikkö tekee viime kädessä linjauksen toimintakauden esitysaikataulusta. Teatterilla on mahdollista harjoitella esitysaikojen ulkopuolella. Harjoitusajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Tavoitteena on, että Hupisaarten teatterilla nähdään monipuolisesti teatteria, musiikkia ja erilaisia tapahtumia niin harrastajien kuin ammattilaisten toteuttamana. Hupisaarten kesäteatteri haluaa osaltaan mahdollistaa oululaisten kulttuuritoimijoiden esiinnousun Kulttuuripääkaupunkiteeman mukaisesti.

 

Tapahtu­ma­ka­lenteri

Kesäkauden 2023 esitykset julkaistaan loppukeväästä. 

Lisätiedot

Tapahtuma-aluepäällikkö, isännöitsijä Jari Leviäkangas
p. 044 703 8101, jari.leviakangas[at]ouka.fi

Suunnittelija Satu Kiipeli (Hupisaarten teatterin tilavaraukset)
p. 044 703 8033, satu.kiipeli[at]ouka.fi

Tapahtumakoordinaattori Sandy Kantola
p. 040 489 0980, sandy.kantola(at)ouka.fi

Myyntivastaava Virpi Länkelä
p. 044 703 7221, virpi.lankela[at]ouka.fi

HUOM: Lipunmyynnistä ja kaikesta käytännön järjestelyistä (mm. väliaikatarjoilut) vastaa kunkin esityksen tapahtumajärjestäjä. Tapahtumajärjestäjien yhteystiedot löytyvät esitysten omilta sivuilta!

 

Uudistunut Hupisaarten kesäteatteri

Hupisaarten teatterin uudisrakennus on monitoimitila, joka muotoutuu helposti eri käyttötarkoitusten mukaan. 

Hupisaarten teatterin uudisrakennuksesta pidettiin yleinen arkkitehtuurikilpailu 2013, jonka jälkeen suunnitelmien jatkokehitykseen valittiin Janne Laukan ja Tuomas Niemelän ”Arborea”.

Rakentamisen kokonaisurakasta vastasi Rakennusliike Manninen Oy. Rakennuttajana toimi Liikelaitos Oulun Tilakeskus. 

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/hupisaarten-teatteri