Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Miksaa & mene! - Liikkujan viikko 16.-22.9.

Liikkujan viikko 16.-22.9.

Euroopan Liikkujan viikolla 16.9.-22.9. kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Tämän vuoden teema on Multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan on Miksaa & Mene! Teema haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja arjen matkoilla.

Liikkujan viikon teemapäivät ovat seuraavat: kimppakyytipäivä 17.9., etätyöpäivä 18.9. ja Auton vapaapäivä 22.9. Viikon aikana olemme myös somessa aiheilla: joukkoliikenne, pyöräily, yhteiskäyttöautot, sähköautot, ilmasto ja arkiliikunta.

Oulukin on mukana

Oulun joukkoliikenteen kausilipun syyskampanja on voimassa 1.-30.9.2018. Kausilippuja myydään alennettuun hintaan syyskuun ajan. Alennuksen saa kaikista kausilippujen hinnoista (kaikki hintaryhmät). 30 vuorokauden lipuista saa alennusta 25 % ja 90 vuorokauden lipuista 30 %. Alennus koskee kaikkia hintaryhmiä (ikäryhmät).

Oulun seudulla halutaan herätellä asukkaita huomaamaan arkiliikkumisen tärkeät vaikutukset mm. omaan jaksamiseen ja palautumiseen, terveyteen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kansantalouteen sekä koulu- ja urheilumenestykseen. Liike on lääke ja arkiliike on superlääke. Oulun seudulla Liikkujan viikon teeman mukainen blogikirjoitus käsittelee tätä aihetta ja on luettavissa Oulunliikenne.fi -sivustolta - Pohjat kuntoon arkiliikunnalla

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset