Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Kaakkurin liikuntamaalla liikkujia pyydetään varovaisuuteen

Kaakkurin liikuntamaata rakennetaan parhaillaan kiivaasti. Alue, reitit ja liikuntapaikat ovat vielä keskeneräisiä ja siellä liikkuu runsaasti työkoneita. Keskeneräisellä liikuntamaalla kulkeminen on sallittua omalla vastuulla. Liikkujia pyydetään alueella erityiseen varovaisuuteen.

Tänä kesänä liikuntamaalle rakennetaan kahden alueen fitness-puistoa. Toiselle alueelle tulee perinteisiä ulkokuntoiluvälineitä ja toisessa harjoitellaan oman kehon painon avulla.

Myös kuntoreittien rakentaminen jatkuu kuluvan kesän aikana. Kuntoreitiltä puuttuu vielä kivituhkapinta sekä osa valaistuksesta. Maastopyöräilyreiteillä tehdään myös töitä eli työkoneita liikkuu laajalla alueella.

Alue valmistuu syksyllä 2020.

Kaakkurin liikuntamaata rakennetaan

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset