Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Hintan uuden päiväkodin toteuttajaksi Hoivatilat Oyj

Hintan uuden päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Hoivatilat Oyj. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.

Päiväkoti toteutetaan vuokraushankintana. Se tarkoittaa, että Hoivatilat suunnittelee ja rakennuttaa päiväkodin sekä hoitaa rakennuksen ylläpidon vuokrasopimuksen ajalta. Oulun kaupunki sitoutuu vuokraamaan rakennuksen 25 vuoden määräajaksi.

”Hinttaan rakennetaan turvallinen ja mukava kasvu- ja työympäristö kaikenkokoisille käyttäjille. Laadukas lopputulos varmistetaan kaupungin ja Hoivatilat Oyj:n tiiviillä yhteistyöllä”, kertoo rakennuttamispäällikkö Ville Laitinen Oulun Tilapalveluista.

Uuteen päiväkotirakennukseen sijoittuu kahdeksanryhmäinen päiväkoti. Kaksi ryhmää toimii ympärivuorokautisen aukiolon periaatteella ja kaikkiaan tilat palvelevat noin 150 lasta. Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt, lasten vanhemmat ja alueen asukkaat voivat järjestää tapahtumia ja toimintaa päiväkodin tiloissa.

Uusi päiväkoti rakennetaan Hintan Valjastielle. Tontilla oleva huonokuntoinen päiväkotirakennus puretaan vuoden 2020 aikana.

Päiväkoti aloittaa toimintansa tammikuussa 2022.

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset