Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulunsalon keskusleikkipuiston avajaisia vietetään 11.10.

Oulunsalon keskusleikkipuisto

 

Oulunsalon keskusleikkipuiston avajaisiin vietetään torstaina 11.10.2018 klo 13-16. Puisto sijaitseen Kirkonkylän koulun läheisyydessä, Koulutie 4.

Pohjois-Suomen arkkitehdit SAFA toteutti lasten vuorovaikutteisen suunnittelun PUISTO-projektin vuosina 2014-2017 yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Projektin tavoitteena oli löytää hyviä toimintamalleja lasten kanssa suunnitteluun. Puisto-projekti sisälsi työpajoja, joissa ideoitiin ja suunniteltiin yhtenä kohteena Oulunsalon keskusleikkipuistoa. PUISTO-projekti oli osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen koordinoimaa Lapset kaupungissa -hanketta, jolle opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi avustuksen vuosille 2015-16. Työpajojen tulokset ja lasten ideat otettiin huomioon jatkosuunnittelussa. Leikkipuiston rakennussuunnittelusta vastasi yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut. Keskusleikkipuiston rakentaminen aloitettiin toukokuussa ja puisto valmistui syyskuun lopussa, joten nyt on aika pitää avajaiset!

Avajaisten ohjelma

klo 13 Avauspuhe, kaavoitusarkkitehti Eini Vasu ja
           kaupunginpuutarhuri Heikki Pulkkinen

           Paperilennokkien nonstop-työpaja ja heittokisa 

klo 16 Avajaisten päätös

 

Avajaisissa pientä tarjoilua, tervetuloa.

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset