Oulun kaupunki vuokraa ja myy maankäytön toteuttamisohjelman mukaisesti tontteja kuntalaisille, liike-elämälle ja yrityksille. Vuosittaisella tontinluovutuksella varmistetaan noin 1 900 uuden asunnon rakentamismahdollisuudet asumisen, liike-elämän ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Uudistuva asunto-, liike- ja työpaikkarakentaminen toteutetaan maankäyttösopimuksin keskustassa ja muilla maankäytön muutosalueilla.

Ajankohtaista

< Takaisin

Pyörien Kevät -tapahtuma avaa pyöräilykauden 27.4. Rotuaarilla

Keväinen pyöräily- ja liikuntatapahtuma Pyörien Kevät järjestetään Rotuaarilla Oulun keskustassa 27. huhtikuuta. Ohjelmassa on muun muassa maksutonta pyörän pikahuoltoa ja erikoispyörien esittelyä. Myös Oulun uudet kaupunkipyörät Sykkelit tekevät ensiesiintymisensä tapahtumassa.

Pyörien Kevät -tapahtuma kokoaa yhteen Rotuaarin aukiolle paikallisia urheiluseuroja, pyöräliikkeitä ja asiasta kiinnostuneita liikkujia lauantaina 27.4. klo 10-15. Tapahtuma on avoin kaikille ja maksuttomassa pyörän pikahuollossa voi myös tarkistaa, että oma pyörä on kesäkunnossa.

”Tapahtumassa on monia toimijoita mukana ja paljon mielenkiintoista nähtävää, joten paikalle kannattaa tulla jo aamupäivästä”, tapahtumaa järjestävä Marko Keskitalo kannustaa.

Liikenneturva tarjoaa aamupäivän aikana sadalle ensimmäiselle kävijälle kevyen pyöräilyaamiaisen. Tapahtumassa on esittelyssä pyöräilyn uutuustuotteita ja tulevan kesän pyöräilytapahtumia. Myös paljon julkisuutta saaneet kaupunkipyörät Sykkelit ovat nähtävillä.

”Kaupunkipyöriä pääsee kokeilemaan tapahtumassa, mutta varsinainen käyttöönotto tapahtuu vasta kesäkuussa. Kaupunkipyöräasemia tulee 60 ympäri kaupunkia ja asemaverkko kattaa alueen Linnanmaalta Limingantulliin ja Kontinkankaalta Nallikariin.”, Oulun kaupungin liikenneinsinööri Harri Vaarala kertoo.

Pyörien kevät -tapahtuman järjestäjinä toimivat PoPLi ry ja Oulun Liikekeskus ry. Mukana ovat myös Liikenneturva, BAIKS, Rokua MTB -team, Giant, Rolan, Stadium Oulu City, InterSport Valkea, Pyöräkorjaamo Laihiainen, Oulun Seudun Pyöräily, Oulun Polkupyöräilijät ry, Outdoors Oulu ja Oulu Triathlon & Cycling ry.

Lisätietoja:
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, seurakehittäjä Marko Keskitalo p. 050 406 0288 marko.keskitalo@popli.fi

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
    90140 Oulu
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Siirry asiointipalveluun

Tonttihakemus

Oulun kaupungin haettavat tontit ovat esillä Karttatie-palvelussa. Tonttihakemuksen voi tehdä suoraan palvelun kautta.

> Lisätietoja palvelun esittelysivuilla
>>  Siirry asiointipalveluun 

>>> Ohjeet tonttien hakemiseen (video)

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset