Oulun kaupunki vuokraa ja myy maankäytön toteuttamisohjelman mukaisesti tontteja kuntalaisille, liike-elämälle ja yrityksille. Vuosittaisella tontinluovutuksella varmistetaan noin 1 900 uuden asunnon rakentamismahdollisuudet asumisen, liike-elämän ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Uudistuva asunto-, liike- ja työpaikkarakentaminen toteutetaan maankäyttösopimuksin keskustassa ja muilla maankäytön muutosalueilla.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kirpputoritapahtuma Siivouspäivää vietetään lauantaina 25.5.2019

Lajittelun aakkoset ovat: reduce, re-use, recycle, eli vähennä, käytä uudelleen, kierrätä. Lauantaina vietetään jälleen kierrätyksen ja kirpputorikulttuurin juhlaa, Siivouspäivää. Oulun kaupunki ja Siivouspäivä Oulu ovat laatineet yhdessä säännöt kirpputoritapahtuma Siivouspäivälle, jota vietetään seuraavan kerran lauantaina 25.5.2019. Säännöt ovat nähtävillä Siivouspäivä Oulu Facebook-sivuilla osoitteessa https://www.facebook.com/SiivouspaivaOulu/

Oulun kaupungin ohjeet Siivouspäivään 2019

Oululaiset voivat pystyttää Siivouspäivänä la 25.5.2019 myyntipisteensä ilman erillistä lupaa kaupungin yleisille alueille kuten jalkakäytäville, puistoihin ja aukioille, kunhan noudattavat Oulun kaupungin ohjeita:

 1. Jokainen kirpputorin pitäjä on vastuussa omasta kirpputoristaan. Kaikkien myyjien tulee rekisteröityä ja ilmoittaa myyntipaikasta siivouspaiva.com sivustolla -> kohdassa Ilmoita tapahtuma
 2. Myyntipaikkojen tulee sijaita ensisijaisesti kovilla pinnoilla, kuten kiveyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Jos myyntipaikka sijoitetaan nurmikoille, tulee huolehtia siitä että nurmikot eivät vahingoitu. Kirpputorilla ei saa käyttää raskaita, maahan painuvia pöytä-/tuolirakenteita.
 3. Autolla ei saa ajaa puistoon, eikä muille nurmialueille.
 4. Puihin ei saa ripustaa mitään.
 5. Myyntipaikkoja ei saa pystyttää parkkipaikoille, Rotuaarille eikä Kauppatorille.
 6. Valitse myyntipaikka, johon voit helposti pyytää luvan – esimerkiksi lähikaupan piha.
 7. Kerro suunnittelemastasi myyntipaikasta niille, joille kirppiksestäsi voi aiheutua päänvaivaa. Infoa naapureita ja kysy lupa taloyhtiöltä.
 8. Yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata. Valitse myyntipaikka joka ei haittaa ketään.
 9. Myyjä vastaa kaupungille ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.

Myymättä tai kierrättämättä jääneet tavarat on myyjän vietävä pois yleiseltä alueelta omalla kustannuksellaan välittömästi tapahtuman jälkeen. Myyjät myös huolehtivat siivouksesta.

Kiitos siististä yhteistyöstä!

Oulun kaupunki ja Siivouspäivä Oulu

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
  90140 Oulu
 • Puhelin work 08 558 410 vaihde
 • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
 • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Siirry asiointipalveluun

Tonttihakemus

Oulun kaupungin haettavat tontit ovat esillä Karttatie-palvelussa. Tonttihakemuksen voi tehdä suoraan palvelun kautta.

> Lisätietoja palvelun esittelysivuilla
>>  Siirry asiointipalveluun 

>>> Ohjeet tonttien hakemiseen (video)

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset