Ajankohtaista

< Takaisin

Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaa haetaan jälleen

Oulun kaupunki etsii Oulun seudulta Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaa osana vuoden 2020 Liikkujan viikkoa. Oulun seudulla Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus voidaan myöntää työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla edistänyt kestävää ja hyvinvointia lisäävää työmatka- ja työasiamatkaliikkumista. Työyhteisön koolla ei ole väliä.

Työmatkaliikkumisen edelläkulkijuus voi tarkoittaa esimerkiksi joukkoliikenteen työmatkalippujen käyttöä, hyviä pyöräilyolosuhteita tai toimivaa kimppakyytijärjestelmää. Organisaatio voidaan palkita myös siitä, että kestävä liikkuminen on huomioitu osana henkilöstö- ja ympäristöstrategioita tai organisaatio on toteuttanut liikkumisselvityksiä tai -kyselyitä.

Oulun kaupungin raati valitsee tunnustuksen saajan/saajat. Tunnustuksen saaja saa palkinnoksi Motivan todistuksen paikallistoimijan allekirjoituksilla sekä oikeuden käyttää viestinnässään Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnusta. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet Nokia Oyj vuonna 2018 ja Digitarvike.fi/Fotomylly Oy vuonna 2019.

Työnantajan voi ilmiantaa 22.9.2019 mennessä palautepalvelussa. Samalla voi kertoa perustelujen kera, miksi oma työpaikka on Työmatkaliikkumisen edelläkulkija. Palkitsemme yhden ilmiantajan pyöräilykypärällä. Mikäli ilmiantajia on useita samasta työpaikasta, lahja arvotaan.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset