OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Kirjastopalveluiden rajoitusten purkaminen alkaa 11.5.

Hallitus linjasi neuvottelussaan 3.–4. toukokuuta toimintasuunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi sekä viruksen aiheuttamien rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta.

Kirjastopalveluiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että kirjoja ja muuta aineistoa saa taas lainata. Kirjastojen yleisiä tiloja ei kuitenkaan oteta käyttöön ennen 1.6., ja tilojen käyttöä tullaan rajoittamaan myös avaamisen jälkeen.

Oulun pääkirjastossa sekä Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastoissa otetaan maanantaista 11.5. alkaen käyttöön pika-asiointi itsepalveluna rajatuin aukioloajoin. Pika-asioinnilla tarkoitetaan vain varausten noutamista ja palautusten jättämistä. Muissa lähikirjastoissa pika-asiointi aloitetaan 18.5. alkaen mahdollisuuksien mukaan. Kirjastojen asiakastiloja rajataan eikä kirjastoihin voi jäädä oleskelemaan ja esimerkiksi etsimään kirjoja ja muuta aineistoa, lukemaan lehtiä tai käyttämään lukusalia.

Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty ja ne ovat aikaisintaan 1.6. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

Varauksia voi tehdä ja omien lainojen ja varausten tiedot voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastossa osoitteessa outi.finna.fi. Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu neuvoo numerossa 08 558 47337 ja sähköpostitse osoitteessa info.kirjasto@ouka.fi.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube