OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Syyslomalla kirjastoon!

Kirjastojen aukioloissa ja kirjastoautojen reitillä voi olla poikkeuksia syyslomaviikolla. Tarkista aukioloajat ja pysäkkiaikataulut kirjaston verkkosivuilta osoitteesta ouka.fi/kirjasto tai OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta outi.finna.fi.

Maanantaina 21.10. voi pääkirjaston lasten osastolla osallistua Valveen elokuvakoulun järjestämään animointityöpajaan klo 12–16. Työpaja on suunnattu 10–12-vuotiaille ja mukaan mahtuu yhdeksän osallistujaa. Voit ilmoittautua etukäteen osoitteeseen essi.pulkkinen@ouka.fi.

Keskiviikkona 23.10. Klo 17.30 näytetään yllätyselokuva Nuorten leffaillassa pääkirjaston Tapahtumatila Laiturissa. Elokuvan ikäraja on K-12 ja voit saada siitä vihiä seuraamalla Instagramissa @kirjastogram'ia.

Torstaina 24.10. voi käydä lukemassa lukulemmikille Oulunsalon kirjastossa klo 17–18. Varaa aika lukutuokioon Oulunsalon kirjastosta, p. 050 3887002.

Lauantaina 26.10. pääkirjaston Tapahtumatila Laiturissa järjestetään lukuvinkkaus Merten kuohuja, merirosvoja, autioita saaria ja laivaseikkailuja. Vinkit on suunnattu yli 8-vuotiaille.

Syyslomareissulle voi napata vaikka kännykkäänsä mukaan äänikirjan tai automatkalle tablettiin elokuvan eKirjastosta. Muista myös varalta uusia lainasi OUTI-verkkokirjastossa ennen lomaa jos kirjastossa käynti ei kuulu suunnitelmiisi.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube