OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjastopalvelut syksyllä 2020

 

Koronakriisi vaikuttaa kirjastopalveluihin. Tätä sivua päivitetään uuden tiedon perusteella ja suunnitelmien vahvistuessa.

 

Kirjastojen aukioloajat ovat suppeammat kuin normaalisti ja niissä on pyritty ottamaan huomioon sekä poikkeusolot että käytössä olevat resurssit. Aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta ja OUTI-verkkokirjastosta.

Kirjastossa asioidessa tulee noudattaa hygieniaohjeita sekä pitää turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kirjastomaksujen maksaminen, lainojen uusiminen ja varaaminen suositellaan tekemään OUTI-verkkokirjaston kautta. Asiakkaiden luku- ja muita istumapaikkoja on vähennetty. Varattavien tilojen käyttöä ja asiakaskoneiden määrää on vähennetty. Tilojen ja laitteiden käyttö- ja varausmahdollisuuden voi tarkistaa Varaamosta.

Varaamalla saa helposti kirjoja ja muuta aineistoa lainaan. Varauksia voi tehdä ja omien lainojen ja varausten tiedot voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastossa. Verkkokirjaston käyttöön tarvitaan OUTI-kirjastokortti ja PIN-koodi. Kirjastosta voi pyytää apua kirjojen ja muun aineiston valintaan ja etsimiseen myös ottamalla yhteyttä verkkotietopalveluun.

Kirjastoissa aletaan järjestää jälleen tapahtumia turvallisuus huomioon ottaen. Kirjastojen tiloissa voi olla myös muiden toimijoiden tapahtumia. Järjestäjän tulee vastata tapahtuman turvallisuudesta ja käytännöistä.

Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu neuvoo numerossa 08 558 47337 ja sähköpostitse osoitteessa info.kirjasto@ouka.fi.

Otamme vastaan palautetta Oulun kaupungin sähköisen palautekanavan kautta osoitteessa https://www.ouka.fi/palaute sekä OUTI-verkkokirjastossa osoitteessa https://outi.finna.fi.

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube