Pelejä seikkailunjanoisille - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Pelejä seikkailunjanoisille
 

L.A. Noire

L.A. Noire tarjoaa synkän seikkailun vuoden 1947 Los Angelesissa. Etsivä Cole Phelps saa rikostutkimuksiensa aikana vihiä salaliitosta, jonka juuret ovat syvällä kaupungin valtarakenteissa. L.A. Noire on tunnelmallinen seikkailupeli, joka sopii erityisesti dekkarien ystäville.

Saatavuus

Batman : Arkham Asylum

Jokeri aiheuttaa Batmanille reilusti päänvaivaa kaappaamalla apureineen Arkham Cityn vankimielisairaalan. Seikkailua, toimintaa ja pulmanratkomista sisältävä peli on varmasti kaikkien sarjakuvanystävien mieleen. Pelin juonen on kirjoittanut Paul Dini, joka oli yksi Batman: Animated Series -sarjan käsikirjoittajista.

Saatavuus

Monkey Island: special edition collection

Kaksi loistavaa seikkailupeliä on tuotu onnistuneesti nykyaikaan. Ensimmäisessä osassa seurataan Guybrush Threepwoodin matkaa merirosvoksi. Jatko-osassa Guybrush jahtaa legendaarista Big Whoopin aarretta. Pelien keskipisteessä on myös romanssi kuvernööri Elainen kanssa, jota vainoaa myös haamu LeChuck.

Saatavuus

Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Zackin unelmana on tulla kaikkien aikojen kuuluisimmaksi merirosvoksi. Mekaanisen apinansa Wikin avulla he päättävät auttaa kirottua Barbaros-kapteenia, joka lupaa heille palkkioksi legendaarisen merirosvolaivan. Pulma- ja seikkailupelin yhdistelmä tarjoaa aivonystyröille runsaasti haastetta.

Saatavuus

Red Dead Redemption

John Marston on entinen lainsuojaton, jonka on perhettä suojellakseen käännyttävä vanhoja kumppaneitaan vastaan. Eeppisessä lännenseikkailussa pääsee tutustumaan villin lännen karuun elämään ja välillä vieraillaan myös vallankumouksen kourissa kuohuvassa Meksikossa. Mukana ovat tietenkin myös revolverisankarien kaksintaistelut.

Saatavuus

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, elokuu 2012

OUTI-verkkokirjasto