Näiden sivujen  käyttäminen vaati käyttäjätunnuksen ja salasanan. Oulun taidekoulun oppilaat voivat pyytää tarvittaessa käyttäjätunnusta suoraan opettajalta etäopetuksen ohjeiden mukaisesti. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä: jari.ervasti@ouka.fi

Alta olevasta valikosta löydät oman linjasi etätehtävät. Etsi avautuvasta lehdestä oma ryhmäsi ja lataa viikottainen etätehtävä pdf-dokumentin muodossa. Tarvitset tiedoston avaamisen ilmaisen Adobe Reader ohjelman, jonka voit ladata tästä.

Oulun taidekoulun etäopetus 17.3.-13.4.2020

Oulun taidekoulu on siirtynyt poikkeuksellisen tilanteen takia väliaikaisesti etäopetukseen. Etäopetus korvaa lähiopetuksen, mikä tarkoittaa sitä, että opettaja suunnittelee ja toteuttaa opetuksen muulla tavalla kuin lähiopetuksessa. Taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmissa on paljon sisältöjä, joita voimme toteuttaa etäopetuksessa. Opettajamme ovat lähteneet innolla kehittämään uusia opettamisen tapoja ja sisältöjä. Tarjoamme koulun oppilaille mm. verkko-opetusta, ohjeistusta yksilö- ja oheisharjoitteluun, videolinkkien jakamista ja niistä johdettuja tehtäviä jne.
 

Mistä löydän ja saan etätehtävät?

a) Opettajat lähettävät etätehtävät ja ohjeistuksen sähköpostilla joka viikko ryhmälle (oppilaille/huoltajille) viimeistään kyseisen tunnin päivänä.

b) Kirjaudu etäopiskelu sivulle, jossa viikoittaiset etätehtävät ovat järjestettynä linja- ja ryhmäkohtaisesti. Sivun käyttämiseen tarviset tunnukset, jotka on lähetetty sähköpostilla jokaiselle henkilökohtaisesti. Lataa autuvalta lehdeltä oman ryhmäsi etätehtävät pdf-dokumentin muodossa. 
 

Tunnukset voit tarvittaessa myös pyytä: jari.ervasti@ouka.fi

 

Kuinka pidämme huolta opintojen etenemisestä?

Oppilas pitää työpäiväkirjaa tmv. työskentelystään. Etänä toteutunut opetus kerryttää oppilaan taiteen perusopetuksen tuntimäärää.
 

Kuinka pidämme yhteyttä ja pidämme yllä hyvää työrytmiä?

Opettaja on teihin yhteydessä viikoittain! Oppilaille annetaan joka viikko uusi etätehtävä, jolloin opetus toteutuu viikoittaisena opetuksena. Etäopiskelu sivujamme päivitetään uusien tehtävien valmistuessa,

Voitte viestiä opettajan kanssa suoraan hänen sähköpostiosoitteensa kautta (etunimi.sukunimi@eduouka.fi)

Isompien oppilaiden kanssa voidaan tehdä WhatsApp- ryhmiä, mikäli heillä kaikilla on huoltajan suostumus ja koko ryhmä on mukana. Ryhmä on tarkoitettu vain etäopetuksen viestintään.

 

Toivotamme kaikille oppilaille ja huoltajille tsemppiä kotiin ja työhön!