Hakeutuminen lukuvuodelle 2019-2020

 

Uusi lukuvuosi alkaa 26.8.2019

Oulun taidekouluun otetaan vuosittain uusia oppilaita kahtena pääasiallisena hakupäväivänä toukokuussa ja täydennyshakuna elokuussa sähköisen palvelun kautta. Tarjoamme aloituspaikkoja uusille oppilaille kouluun myös kevätlukukauden alussa, mikäli se on ryhmän tilanteen ja koon huomioon ottaen mahdollista. Ajankohtaisen tiedon eri ryhmistä, aloituspaikoista ja hakeutumisesta saat ottamalla yhteyden taidekoulun toimistoon.


Seuraava elokuun täydennyshaku: ma 19. – ti 25.8.2019

Lukuvuoden 2019-2020 aikana taidekoulu siirtyy käyttämään oppilaspaikkojen täyttämisessä uutta sähköistä hakujärjestelmää.

Sähköinen hakujärjestelmä avoinna 19.8. klo 09.00 – 25.8. klo 00.00 asti.

Siirry sähköiseen hakujärjestelmään: https://www.kuntapalvelut.fi/ouluntaidekoulu/

 


Oulun taidekoulu on yksi vanhimpia lasten ja nuorten taiteen perusopintoja tarjoava koulu Suomessa. Jo yli 30 vuotta toimineessa koulussa opiskelee joka vuosi reilut 800 oppilasta.

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolella annettavaa taiteen opetusta. Vapaaehtoiset projektit ja näytökset vaativat ajoittaista sitoutumista myös viikonloppuisin. Taidekoulussa opiskelija saa ammattiopettajan ohjausta omien vahvuuksiensa ja lahjakkuutensa kehittämiseen. Pidemmälle etenevät taidekoulun oppilaat saavat hyvät lähtökohdat taiteenalan myöhemmälle ammatilliselle opiskelulle. Taiteen perusopetusta voi Oulun taidekoulussa opiskella esittävän, visuaalisen ja tanssitaiteen linjoilla.

Tervetuloa opiskelemaan Oulun taidekouluun!