Oulun taidekoulu - taiteen perusopetusta vuodesta 1980

 

Ajankohdat lukuvuodelle 2020-2021

 

Syyslukukausi alkaa 24.8.2020

Ajantasainen lukujärjestys tätä koskien julkaistaan aina kesäkuun alkupuolella! Pidätämme oikeuden kuitenkin mahdollisiin muutoksiin.

Uusien oppilaiden hakeutuminen 5.8.2020

Oulun taidekouluun otetaan uusia oppilaita vuosittain elokuun hakeutumisessa. Kevätlukukauden alussa paikkoja on tarjolla rajoitetusti, riippuen kunkin ryhmän paikka- ja projektitilanteesta. Hakeutuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta.  Ajankohtaisen tiedon eri ryhmistä, aloituspaikoista ja hakeutumisesta saat ottamalla yhteyden taidekoulun toimistoon.

 


OULUN TAIDEKOULU
on yksi vanhimpia lasten ja nuorten taiteen perusopintoja tarjoava koulu Suomessa. Jo yli 30 vuotta toimineessa koulussa opiskelee joka vuosi reilut 800 oppilasta.

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolella annettavaa taiteen opetusta. Vapaaehtoiset projektit ja näytökset vaativat ajoittaista sitoutumista myös viikonloppuisin. Taidekoulussa opiskelija saa ammattiopettajan ohjausta omien vahvuuksiensa ja lahjakkuutensa kehittämiseen. Pidemmälle etenevät taidekoulun oppilaat saavat hyvät lähtökohdat taiteenalan myöhemmälle ammatilliselle opiskelulle. Taiteen perusopetusta voi Oulun taidekoulussa opiskella esittävän, visuaalisen ja tanssitaiteen linjoilla.

Tervetuloa opiskelemaan Oulun taidekouluun!