Hakeutuminen

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

  • Uusien oppilaiden jatkoilmoittautuminen on 7.–13.8.2023
  • Joulu-tammikuussa 2023-2024 (ilmoittautuminen vain vapaille hajapaikoille)

Ilmoittautusmisohjeet ja ehdot

Pyydämme teitä ennen ilmoittautumista tutustumaan tässä tai ilmoittautumispalvelun sivuilla esitettyihin ohjeisiin ja ehtoihin. Sähköinen ilmoittautumispalvelu on avoinna vain edellä ilmoitettuina ajankohtina.

Siirry Oulun taidekoulun sähköiseen ilmoittautumispalveluun tästä linkistä

Miten ilmoit­tau­tu­mis­palvelu toimii?

Sähköinen ilmoittautuminen toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa verkkokauppa, jossa siirrät haluamasi tuotteen (tässä tapauksessa ryhmän/taideaineen) ostoskoriin ja lopuksi täytät osallistujan ja maksajan perustiedot.

  • Ryhmien vapaina olevat paikat päivittyvät reaaliaikaisesti ja on mahdollista, että ryhmän täyttyessä nopeasti saat ryhmästä varasijan.
  • Aina kannattaa pitää kiinni varasijasta! Mikäli ilmoittautujia tulee tavallista enemmän, pyrimme perustamaan mahdollisuuksien mukaan uusia aloittavia ryhmiä.
  • Osallistumispaikasta tai mahdollisesta varasijasta saat vahvistuksen sähköpostiisi.
  • Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa tai olet estynyt hakemaan sähköisen palvelun kautta, voit olla yhteydessä Oulun taidekoulun hallintosihteeriin: laura.orava@ouka.fi.

Mihin ryhmiin voin hakea?

Kaikki avoinna olevat ryhmät ovat esillä palvelussa Taidelinjan (osastot) --> Aineen (pääluokat) --> Syntymävuoden/iän/tason mukaan (Aineet). Mikäli et löydä mielestäsi oikeaa ryhmää, ota yhteyttä Oulun taidekoulun hallintosihteeriin. Ota huomioon illmoittautumisessa huomioon myös seuraavat asiat:

Joihinkin edistyneempiin, kuten tanssin ja sirkuksen jatkoryhmiin pääseminen vaatii aikaisempaa taustaa ja kokemusta

Edistyneisiin ryhmiin haettaessa menet aina automaattisesti varasijalle ja linjan vastaava opettaja ottaa sinuun myöhemmin yhteyttä parhaan aloituspaikan selvittämiseksi. Mikäli vapaita paikkoja on tarjolla, pääset aloittamaan ilmoitetussa ryhmässä.

Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan tanssi- tai sirkusryhmään

Ilmoittaudu haluamiisi ryhmiin, jätä maksutapahtuma verkkokaupassa kesken ja ole yhteydessä hallintosihteeriin: laura.orava@ouka.fi, jotta saat laskun oikean suuruisena.

Noudata annettuja ikäryhmiä

Olemme erityisen tarkkoja ryhmiin ilmoittautuneiden oppilaiden ikäjakaumasta ja ilmoittautumisessa tulisi noudattaa annettua ikäjakaumaa.

  • Pidätämme itsellämme oikeuden perua tai tehdä muutoksia hakemukseesi, mikäli oppilaan ikä poikkeaa hakemastasi ryhmästä.
  • Oppilas voidaan ilmoittaa tarvittaessa omaa ikäänsä alempaan ikäryhmään (esim. aikataulun vuoksi), mutta ei koskaan ylempään; poikkeuksena opettajan tunnilla tekemä arviointi oppilaan kyvyistä esim. tanssin tai sirkuksen osalta.

Jos mietit soveltuvuuttasi johonkin ryhmään tai jokin muu asia arveluttaa, ota yhteyttä linjojen vastaaviin opettajiin tai taidekoulun toimistoon. Haluamme etsiä sinulle parhaimman mahdollisen aloituspaikan. Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Maksupe­rusteet ja lukukausi­maksun maksaminen

Ilmoittautuessa hyväksyt Oulun taidekoulun lukukausimaksut, jotka perustuvat voimassa oleviin maksuperusteisiin ja verkkosivuilla esitettyihin hintoihin. Voit tutustua Oulun taidekoulun maksuperusteisiin tästä linkistä.

  • Uusien oppilaiden syyslukukauden lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Maksulinkit kevätlukukauden lukukausimaksuista lähetetään huoltajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tammikuussa.

Alennukset

Oulun taidekoulussa on käytössä sisaralennus sisaralennus, jonka saa laskulle ilmoittamalla lasten nimet sähköpostilla hallintosihteerille laura.orava@ouka.fi

Paikan peruminen

Mikäli joudut peruuttamaan paikan ennen syyslukukauden alkua, ilmoita siitä hallintosihteerille hyvissä ajoin, jolloin hyvitämme maksetun lukukausimaksun.

Lukuvuoden lukujär­jestys ja aikataulut

Tutustu Oulun taidekoulun lukujärjestykseen tästä linkistä. Pidätämme itsellämme oikeuden mahdollisiin lukuvuoden aikana tapahtuviin muutoksiin.

Tietosuoja ja henkilö­tietojen käsittely

Oppilaitos  voi henkilötietolain (523/99) 13 § perusteella käsitellä opiskelijan  henkilötunnusta. Henkilötunnus on tarpeen opiskelijan yksiselitteisessä  yksilöinnissä, jota tarvitaan opiskelijan ja oppilaitoksen oikeuksien  sekä velvollisuuksien toteuttamiseksi (mm. opetuksen järjestäminen,  tutkinnot, todistukset, maksut).

Opiskelijan henkilötunnusta tai  muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan käytetään ainoastaan  opetuksen järjestämisestä aiheutuviin toimenpiteisiin ja  opiskelijarekisterin lainmukaiseen ylläpitoon. Oulun taidekoulun  opiskelijoita koskevat tiedot on rekisteröity Hellewi-järjestelmän  henkilötietorekisteriin. Järjestelmän tietosuojaseloste on nähtävillä Oulun taidekoulun www-sivuilla tästä linksitä. 

Lisätietoja Oulun kaupungin tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tästä linkistä.