Usein kysytyt kysymykset

UKK (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

 

Miten voin ilmoittautua? 

Ilmoittautuminen Oulun taidekouluun on avoinna vain erikseen ilmoitettuina aikoina osoitteessa: https://www.kuntapalvelut.fi/ouluntaidekoulu/ 

Tulevat imoittautumisajankohdat voit tarkistaa täältä. Yksittäisiä hajapaikkoja ilmoittautumisajan ulkopuolella kannattaa tiedustella heti lukukauden alussa Oulun taidekoulun toimistosta.

Täytyykö lukukausimaksu maksaa heti? 

Oulun taidekoulu tekee maksukäytäntöihin yhtenäistämistä seuraavien lukukausien aikana. Tällä hetkellä uudet, syksyllä ilmoittautuvat oppilaat maksavat lukukausimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jatkavien oppilaiden huoltajalle/maksajalle lähetetään maksulinkki sähköpostiin syyskuussa.  

En ole maksanut lukukausimaksua tai maksulinkki ei toimi 

Ota yhteyttä Oulun taidekoulun toimistoon laura.orava@ouka.fi, niin lähetämme sinulle uuden verkkomaksulinkin.  

Voinko maksaa lukukausimaksun vanhan laskun tiedoilla tai maksulinkistä saamillani tiedoilla?  

Et voi. Pyydä toimistosihteeriltä uusi maksulinkki.  

Miten saan sisaralennuksen laskulle? 

Alennuksen saa ottamalla yhteyttä Oulun taidekoulun toimistosihteeriin ennen lukukausimaksun maksamista.  

Voinko perua osallistumisen ryhmään? 

Osallistumisen voi perua soittamalla Oulun taidekoulun toimistoon tai laittamalla lopettamisilmoituksen sähköpostitse (laura.orava@ouka.fi). Opettajalle ilmoittaminen ei ole peruutus.  

Kuinka saan lukukausimaksuni takaisin? 

Mikäli huoltaja/maksaja on perunut oppilaspaikan 5 vrk ennen ryhmän aloitusta palautamme lukukausimaksun. Ota asiassa yhteyttä taidekoulun toimistoon.

Mistä näen lukujärjestyksen?  

Lukujärjestys julkaistaan kesäkuun aikana ja on nähtävillä Oulun taidekoulun kotisivuilla osoitteessa: https://www.ouka.fi/oulu/oulun-taidekoulu/lukujarjestys

Minkälaisia tietoja ilmoittautumisessa tallennetaan ja mihin niitä käytetään?

Oppilaitos voi henkilötietolain (523/99) 13 § perusteella käsitellä opiskelijan henkilötunnusta. Henkilötunnus on tarpeen opiskelijan yksiselitteisessä yksilöinnissä, jota tarvitaan opiskelijan ja oppilaitoksen oikeuksien sekä velvollisuuksien toteuttamiseksi (mm. opetuksen järjestäminen, tutkinnot, todistukset, maksut). Opiskelijan henkilötunnusta tai muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan käytetään ainoastaan opetuksen järjestämisestä aiheutuviin toimenpiteisiin ja opiskelijarekisterin lainmukaiseen ylläpitoon.  

Oulun taidekoulun opiskelijoita koskevat tiedot on rekisteröity Hellewi–järjestelmän henkilötietorekisteriin. Tietosuojaselosteen ja sen ylläpitäjän tiedot voit lukea Oulun kaupungin sivuilta tästä linkistä.

Miksi saan sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä Oulun taidekoululta?

Ilmoittautuessasi Oulun taidekoulun oppilaaksi tai lapsen huoltajaksi tiedotamme pääasiallisesti omista tapahtumista (peruutukset, esitykset jne.), mutta myös Oulun kaupungin tarjoamista tapahtumista tai palveluista. Saatamme välittää teille myös kolmansien osapuolien meille lähettämiä viestejä (kilpailut, katselmukset, tapahtumat, jne.), mikäli katsomme niiden liittyvän oleellisesti toimintaamme ja ovat hyödyksi koulumme oppilaille ja huoltajille.