Kätketty Aarre - Ympäristö ja luonto - Oulun kaupunki

Uuden Oulun kätketty Aarre Uuden Oulun kätketty Aarre

Uuden Oulun kätketty aarre -kilpailu 15.6.–30.9.2012

Uuden Oulun kätketty aarre … löydätkö sinä sen? Tai tunnistatko sen?

Onko se kaikille tuttu vai jokin aivan uusi ja tuntematon, vielä muilta piilossa? Onko se kosketeltava, katsottava, haisteltava, maisteltava, voiko sinne mennä? Paljasta aarteesi myös muille oululaisille! Osallistu aarteenetsintäkilpailuun.

Oulun ja siihen vuoden 2013 alusta liittyvien kuntien asukkaat haastetaan osallistumaan kilpailuun "Uuden Oulun kätketty aarre". Kilpailussa on tarkoitus löytää uuden Oulun alueelta uusia, hienoja, ennen tuntemattomia luonto-, maisema ja elämyskohteita.

Kilpailu on avoin kaikille ja kilpailuaika on 15.6.–30.9.2012. Löydä siis ympäristöstäsi kohde, jota voi ylpeydellä suositella muillekin uuden Oulun asukkaille.

"Uudeksi" kohteeksi katsotaan sellainen kohde, joka ei ole yleisesti ennestään laajasti tiedossa, kuten esim. Liminganlahti ja Koitelinkoski. Luontokohteella tarkoitetaan kohdetta, jolla on erityisiä luontoarvoja – uhanalaista tai muuten erityistä kasvillisuutta tai eläimistöä tahi maa- ja kallioperän muotoja. Maisemakohteessa korostuvat alueen maisemalliset seikat joko pienpiirteissään tai kauempaa katsottuna. Elämyskohteessa voi kokea jotain uutta luontoa haittaamatta. Kohteet voivat olla pieniä tai suuria ja kaikkia siltä väliltä.

Toimita kuvaus kohteesta ja sen saavutettavuudesta, mieluiten valokuvien kera Oulun seudun ympäristötoimeen.

Täytetty lomake toimitetaan postitse (Oulun seudun ympäristötoimi, "Aarre", PL 34, 90015 Oulun kaupunki) tai sähköpostin liitetiedostona (ymparisto(at)ouka.fi, aiheena "Aarre") Oulun seudun ympäristötoimeen 30.9.2012 mennessä.

Lomake: Kätketty Aarre (.doc)

Palauttaneiden keskuudesta valitaan voittajakohde. Kohteen löytäjä palkitaan ja kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Oulun seudun ympäristötoimi

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2,
  • Postiosoite postal PL 34, 90015 Oulun kaupunki 90140 Oulu
  • Puhelin Matti Tynjälä, work 044 703 6763 Maarit Kaakinen, work 044 703 6791
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

In English

The Hidden Treasures of the New Oulu -contest
15.6.–30.9.2012
(.pdf)

The Hidden Treasures of the New Oulu FORM in English (.doc)