Pyöräreitti - Ympäristö ja luonto - Oulun kaupunki

Ehdota oma pyöräreitti Ehdota oma pyöräreitti

Oulun ympäristövuoden 2012 teemalla Liikkuminen ja liikenne kaupunki osallistuu kansainväliseen Liikkujan viikkoon, jota vietetään 16.-22.9.2012. Kevyen liikenteen reittikilpailu on osa  Liikkujan viikkoa,  jonka iskulause on tänä vuonna: Kulje oikeaan suuntaan – Mieti miten kuljet. 

Suunnittele Oulun kaupunkialueelle pyöräilyreitti tai jaa käytössä oleva oma suosikkisi muiden käyttöön. Onko reitilläsi tietty teema? Miksi tämä reitti on niin hyvä, että haluat jakaa sen muiden kanssa? Onko se turvallinen? Pyydämme sinua perustelemaan reittivalintaasi.

Osallistu ja vaikuta. Parhaat pyöräilyreitit julkaistaan Oulun kaupungin nettisivuilla, joten kaikki pyöräilystä kiinnostuneet voivat kokeilla uusia reittejä. Paras reitti julkaistaan Oulun kaupungin jalankulku- ja pyöräilykartassa 2013-2014.

Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kilpailijoiden kesken arvotaan kaksi pyöräilykypärää.

Toimita piirros viimeistään 28.9.2012 sähköpostilla edwin.tlam(at)ouka.fi tai paperisena osoitteeseen:
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Edwin 't Lam
PL 32, 90015 Oulun kaupunki
Käyntiosoite: Solistinkatu 2, kuoreen merkintä "Pyöräilyreitti".

Voittajalle ilmoitetaan viikolla 40 henkilökohtaisesti, minkä jälkeen reitit julkaistaan kaupungin nettisivuilla. Kaupungilla on oikeus muokata reittivalintoja.

Lataa pohjakartta (jpg) tai hae valmis pohjakartta Ympäristötalolta, virastomestareilta, Solistinkatu 2, arkisin klo 8 – 16.

Katso millaiset reitit ovat jo julkaistu.

Lisätietoja:
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut
Edwin ´t Lam, projekti-insinööri p. 044 703 2210
 Katso millaiset reitit ovat jo julkaistu.