Täydennyshaku tulevalle 4. musiikkiluokalle

19.03.2024

Myllyojan koulun 3. musiikkiluokka etsii luokkaan täydennystä! Musiikkiluokalla pääset tutustumaan musiikin eri osa-alueisiin, orkesterisoittoon, kuorolauluun ja esiintymiseen laajemmin innostuneessa ja motivoituneessa porukassa! Jokainen musiikkiluokkalainen soittaa orkesterisoitinta, joka valitaan musiikkiluokkataipaleen aluksi. Jos harrastat jo jonkin orkesterisoittimen soittoa, voit jatkaa sen soittamista myös musiikkiluokalla. Jokainen musiikkiluokkalainen saa opetusta sekä yhteismusisoinnissa että yksilöopetuksena orkesterisoittimen osalta.

Musiikkiluokkien valintakokeet sisältävät musikaalisuustestin, rytmi- ja melodiatestejä, laulunäytteen, opettajan haastattelun ja vapaaehtoisen soittonäytteen. Laulunäytteessä oppilas esittää kaksi harjoittelemaansa laulua, joista toinen on kaikille pakollinen Hämähämähäkki ja toinen oppilaan itsensä valitsema laulu. Musiikkiluokalle pyrittäessä ei vaadita aikaisempaa soitonopiskelua. 

Musiikkiluokkalainen:

  • On musikaalinen ja tykkää musiikista​
  • Haluaa oppia soittamaan ja laulamaan​
  • Haluaa harjoitella soittotehtäviä ja oppia uutta​
  • Opettelee omatoimisuutta​
  • Harjaannuttaa keskittymiskykyänsä 

Mikäli ylläolevat ominaisuudet pätevät sinuun, ilmoita halukkuudestasi osallistua pääsykokeisiin sähköpostia nelli.sutinen@eduouka.fi 31.3.2024 mennessä. Pääsykokeet järjestetään keskiviikkona 10.4.2024.

Musiikkiterveisin,

Myllyojan koulun musiikkiluokkien opettajat