Tiedote kakkosluokkalaisten huoltajille erikoisluokille hausta

07.01.2024

Oulussa on kuvataiteen, liikunnan ja musiikin erikoisluokkia. 3. luokalta alkaville erikoisluokille pyritään toisen luokan keväällä, ja luokille on valintakokeet.

Voit hakea lapsellesi paikkaa erikoisluokkatoimintaan 24.1.–5.2.2024 osoitteessa: https://ouka.inschool.fi/browsecourses täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen. Voit hakea lapsellesi paikkaa yhdelle tai useammalle erikoisluokalle. Mikäli haet useammalle erikoisluokalle, valitse kaikki erikoisluokkien haut samalla kerralla. Hakulomakkeella merkitset hakutoiveet oikeaan järjestykseen. 

Aluepäälliköt ja erikoisluokkakoulujen rehtorit osoittavat kullekin erikoisluokalle valitulle oppilaalle koulupaikan. Valintaperusteena käytetään pelkästään oppilaan valintakokeessa osoittamaa taitoa ja kykyä. Huoltaja huolehtii mahdollisista kuljetuskustannuksista.

Erikoisluokkien infotilaisuudet ovat tammikuussa (15.1. alkaen) ja valintakokeet helmikuussa (12.2. alkaen).

Lisätietoa erikoisluokista ja niille hakemisesta sekä info- ja valintakokeiden ajankohdat löydät kaupungin verkkosivuilta: https://www.ouka.fi/opiskelu-perusopetuksessa/erikoisluokat.

Kaikkiin hakemuslomakkeisiin ja muihinkin Wilman käyttöön liittyviin kysymyksiin saat vastauksen tekemällä palvelupyynnön osoitteessa: https://palvelupyynto.siku.ouka.fi/customerui.