Musiikkiluokat

Tervetuloa opiskelemaan Myllyojan koulun musiikkiluokalle

 

Myllyojan koululla opiskelee kaksi musiikkiluokkaa. Musiikkiluokkatoimintaa koulullamme on ollut koulun toiminnan alusta saakka, vuodesta 1979. Seuraavan kerran uusia oppilaita musiikkiluokalle otetaan syksyllä 2021 alkavalle 3.luokalle. Haku Myllyojan koulun musiikkiluokalle opiskeluun on seuraavan kerran tammikuussa 2021. Tarkempaa tietoa löydätte seuraamalla mm. koulumme kotisivuja.

Musiikkia opiskellaan musiikkiluokalla neljä viikkotuntia. Luokalla toimii oma luokkaorkesteri, kuoro ja erilaisia laulu- ja soitinryhmiä. Musiikin tiedon (teorian ja historian) lisäksi opiskeluun sisältyy esiintymisiä ja konsertteja. Jokainen musiikkiluokkalainen valitsee itselleen oman orkesterisoittimen, johon hän saa yksilöopetusta koulupäivien aikana.

Opiskelun lisäksi musiikkiluokilla tehdään yhteistyötä muiden Oulun musiikkiluokkien, Oulu Sinfonian, Oulun konservatorion ja mm. Oulujoen seurakunnan kanssa. Yhteistyökumppaneitamme on myös Oulun 3.−6. musiikkiluokkien vanhempien tukiyhdistys, Nuottiniekat Ry.

Oulussa musiikkiluokkatoiminta kattaa peruskoulun luokat kolmannesta yhdeksänteen. Oppilaita Oulun kaupungin musiikkiluokilla on yhtäaikaisesti noin 700. Musiikkiluokkalaisilla on mahdollisuus hakeutua Madetojan musiikkilukioon, jolloin järjestelmä muodostaa kymmenvuotisen opetuskokonaisuuden.

Lisätietoa:

https://www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/erikoisluokat

Musiikin erikoisluokkien (alaluokat) infotilaisuus tiistaina 19.1.2021 kello 18.00 Teamsissa.

Tilaisuus on tarkoitettu musiikin erikoisluokkatoiminnasta kiinnostuneille 2. luokan oppilaille ja heidän vanhemmille.

Linkki Teamsiin liitetään tähän lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.