Musiikkiluokat

Tervetuloa opiskelemaan Myllyojan koulun musiikkiluokalle

 

Myllyojan koululla opiskelee kaksi musiikkiluokkaa. Musiikkiluokkatoimintaa koulullamme on ollut koulun toiminnan alusta saakka, vuodesta 1979. Seuraavan kerran uusia oppilaita musiikkiluokalle otetaan syksyllä 2021 alkavalle 3.luokalle. Haku Myllyojan koulun musiikkiluokalle opiskeluun on seuraavan kerran tammikuussa 2021. Tarkempaa tietoa löydätte seuraamalla mm. koulumme kotisivuja.

Musiikkia opiskellaan musiikkiluokalla neljä viikkotuntia. Luokalla toimii oma luokkaorkesteri, kuoro ja erilaisia laulu- ja soitinryhmiä. Musiikin tiedon (teorian ja historian) lisäksi opiskeluun sisältyy esiintymisiä ja konsertteja. Jokainen musiikkiluokkalainen valitsee itselleen oman orkesterisoittimen, johon hän saa yksilöopetusta koulupäivien aikana.

Opiskelun lisäksi musiikkiluokilla tehdään yhteistyötä muiden Oulun musiikkiluokkien, Oulu Sinfonian, Oulun konservatorion ja mm. Oulujoen seurakunnan kanssa. Yhteistyökumppaneitamme on myös Oulun 3.−6. musiikkiluokkien vanhempien tukiyhdistys, Nuottiniekat Ry.

Oulussa musiikkiluokkatoiminta kattaa peruskoulun luokat kolmannesta yhdeksänteen. Oppilaita Oulun kaupungin musiikkiluokilla on yhtäaikaisesti noin 700. Musiikkiluokkalaisilla on mahdollisuus hakeutua Madetojan musiikkilukioon, jolloin järjestelmä muodostaa kymmenvuotisen opetuskokonaisuuden.

Lisätietoa:

https://www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/erikoisluokat

Musiikkiluokkien täydennyshaku 2020

 

Haku Myllyojan koulun musiikkiluokalle opiskeluun järjestetään seuraavan kerran tammikuussa 2021. Tänä keväänä musiikkiluokkien 3.luokkalaisten osalta haku järjestetään Teuvo Pakkalan, Tuiran ja Rajakylän kouluissa. Myllyojan koulussa järjestämme täydennyshaun elokuussa 2020 alkavalle 4.luokalle. Haku järjestetään ensisijaisesti Tuiran tai Rajakylän koulujen pääsykokeiden yhteydessä.

INFO

  • ti 14.1.2020 Tuiran koulu

HAKU                 

  • 21.1. – 3.2.2020 Wilmassa olevalla sähköisellä lomakkeella / täydennyshaku suoraan koulun rehtorille sähköpostilla/ puhelimitse

PÄÄSYKOKEET 

  • ma 17.2. ja ti 18.2.2020 Tuiran koulu

 

Pääsykokeessa osoitettujen taitojen lisäksi täydennyshaussa koulupaikan saavalta edellytetään, että hän on soittotaitoinen, jotta hän olisi samalla viivalla kuin oppilastoverinsa, jotka ovat saaneet soitonopetusta koulussa jo vuoden verran.

Täydennyshakuun ilmoittaudutaan sähköpostilla rehtoreille. Lisätietoja pääsykokeista ja musiikkiluokalla opiskelusta antavat musiikkiluokkien opettajat.

 

rehtori Marja Kallio, Myllyojan koulu, etunimi.sukunimi@ouka.fi, p. 044 703 9403

musiikkiluokan opettaja Elina Pohtila, etunimi.sukunimi@eduouka.fi