Kulttuu­ria­purahat ja -avustukset

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut tukee avustuksilla taiteen ja kulttuurin toimijoita sekä taiteen ammattilaisia ja heidän muodostamia työryhmiä.

Tämän sivun sisältö:

Vuosittaiset apurahat ja -avustukset

Kulttuuriavustukset

Oulun Valistustalon apurahat

Pienavustukset tapahtumajärjestäjille

Ajankohtaista kulttuuriavustuksissa

Kulttuurin sopimuskumppaneita haetaan kaudelle 2025–2027

Avoin haku uudelle kolmivuotiselle sopimuskaudelle käynnistyy 2.5.2024.  Lue lisää tästä linkistä Kulttuurikumppanuuden sivulta.

Vuoden 2024 kulttuu­ria­vus­tuksia haetaan eAsioinnin kautta

Kaikki kulttuuriavustusten hakulomakkeet löytyvät eAsioinnista.

Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Ensimmäisellä käyttökerralla sinua pyydetään rekisteröitymään.

Yrityksen, yhteisön tai toisen henkilön puolesta asioitaessa tulee kirjautuneella olla tähän myönnetyt Suomi.fi-valtuudet. Myönnettynä pitää olla "Avustushakemuksen tekeminen"-valtuusasia. Yleiset nimenkirjoitusoikeus-tyyppiset valtuudet riittävät myös.

Hae Suomi.fi-valtuudet täältä. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

eAsiointi valvoo tunnistautumisen ja valtuuksien aikakatkaisuja. Lomake kannattaa siksi pyrkiä täyttämään sujuvasti alusta loppuun. Välissä pilvipalvelu voi miettiä hetken ennen kuin etenee. Jos kohtaat täydellistä pysähtymistä, niin suosittelemme kokeilemaan toista selainta. Lomake on mahdollista tallentaa luonnoksena ja palata täydentämään sitä myöhemmin.

 Lisätietoja kulttuuriavustusten sähköisestä hakemisesta antaa Tuula Junttari, 050 575 8613, tuula.junttari@ouka.fi