Mainoskuva, tontin täydeltä kasvunvaraa

 

Tontin täydeltä kasvunvaraa

Valitse Oulun yritystontit ja tee yrityksesi tarinasta menestystarina. Vastaamme yritykseksi tonttitarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla - nopeasti ja joustavasti.

Kaikilla tonteilla hyvät kulkuyhteydet ja valmis kunnallistekniikka odottavat sinua. Valmiina yli 130 tonttia, ota yhteyttä niin valitaan paras paikka yrityksellesi.

Tonttien vuokrat on sidottu elinkustannusindeksiin. Lisäksi teollisuus-, toimitila- ja liiketonttien vuokriin tehdään 10 vuoden välein 10 % suuruinen korotus.

Oulun kaupungin koko tonttitarjonta löytyy Karttatieltä.

Onnistu, menesty Oulun yritystonteilla

Parempaa bisnestä

Yrittäjä etsitkö yrityksellesi tonttia toimitilarakentamista tai muuta liiketoimintaa varten? Olethan yhteydessä asiantuntijoihimme.

Luovutamme tontteja mm. seuraavilta alueilta: Oulunportti, Kuivasranta, Välikylän yrityspuisto, Annalankankaan teollisuusalue.

>> Parempaa bisnestä

Luistavampaa logistiikkaa

Logistiikka-alan yrityksille sopivia alueita ovat muun muassa Takalaanila, Holstinmäen teollisuusalue ja Välikylän yrityspuisto.

>> Luistavampaa logistiikkaa

Tehokkaampaa tuotantoa

Teollisuustonttitarjontamme vastaa erilaisiin tarpeisiinne. Teollisuusalueitamme ovat Rusko-Ruskonselkä, Takalaanila, Holstinmäen teollisuusalue, Välikylän yrityspuisto ja Honkimaan teollisuusalue.

>> Tehokkaampaa tuotantoa

Välimaan Kiertotalousalue

Välimaan kiertotalousalue on yhteensä noin 150 hehtaarin kokoinen alue, jossa on toimintaedellytykset useammalle toimijalle. Alue sijaitsee Oulussa Kiimingintien (mt 849) varrella noin 7 km Kiimingin taajamasta pohjoiseen. Oulun keskustasta Välimaalle on matkaa noin 28 km. Alueen kehittämisen lähtökohtana ovat materiaalitehokkuus sekä uudet innovatiiviset ratkaisut ja tuotteet. Osallistu rohkeasti kasvavaan teollisuudenalaan ja varaa yrityksellesi alue Välimaalta!

>> Välimaan Kiertotalousalue

Kartta yritystonteista
 

Kun yrityksenne tarpeisiin soveltuva tontti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa on löytynyt, pyydämme täyttämään seuraavan lomakkeen ja palauttamaan sen yhdyskunta- ja ympäristöpalveluihin.

 Tontin vuokraamisen yhteydessä tontin vuokraaja maksaa lohkomismaksun.

Ota yhteyttä

Yrittäjä, muistathan kysyä meiltä myös uusista yritysalueista. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä sopivan sijainnin löytämiseksi sekä muissa tonttiin liittyvissä asioissa. 

Sinua ja yritystäsi palvelevat
Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Pia Kangaskorte
p. 044 703 2224
pia.kangaskorte@ouka.fi

Pirjo Siermala
p. 040 575 8082
pirjo.siermala@ouka.fi

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Anna palautetta

Onnistumisia

"Me löysimme parhaan paikan Oulusta"

Suomen Autokauppa Oy

Suomen Autokauppa Oy
 

AJO-Kiinteistöt
AJO-Kiinteistöt

 

Oulun Autokuljetus
Oulun Autokuljetus

Lyhytosoite:
www.ouka.fi/yritystontit

#oulu #paraspaikka
@oulunkaupunki

Valmiit toimitilat

Käy katsomassa valmiita toimitiloja Business Oulun sivuilta.