Yritystontit

koristeellinen kuva

Yritystonttipäivä 2024

Aika: to 29.8.2024 klo 13-17

Paikka: Ympäristötalo, Leeta

Tervetuloa!

Tule tutustumaan Oulun kaupungin teollisuus-, toimisto- ja liiketilojen tonttitarjontaan sekä nykyisiin ja tuleviin yritysalueisiin Ympäristötalolle

Tapaat samalla kertaa tonttiasioiden, rakennusvalvonnan, asemakaavoituksen ja elinkeinopalvelujen asiantuntijat. Tervetuloa keskustelemaan tontin vuokraamiseen, rakentamiseen, kaavoitukseen ja yrittämiseen liittyvistä asioista!

Tämän sivun sisältö:

Tontin täydeltä kasvunvaraa

Valitse Oulun yritystontit ja tee yrityksesi tarinasta menestystarina. Vastaamme yritykseksi tonttitarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla - nopeasti ja joustavasti.

Kaikilla tonteilla hyvät kulkuyhteydet ja valmis kunnallistekniikka odottavat sinua. Valmiina on  yli 100 tonttia, joten ota yhteyttä niin valitaan paras paikka yrityksellesi.

Tonttien vuokrat on sidottu elinkustannusindeksiin. Lisäksi teollisuus-, toimitila- ja liiketonttien vuokriin tehdään 10 vuoden välein 10 % suuruinen korotus.

Oulun kaupungin koko tonttitarjonta löytyy tonttien hakupalvelusta.

Kun yrityksenne tarpeisiin soveltuva tontti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa on löytynyt, pyydämme täyttämään alla olevan  yritystonttihakemuksen ja palauttamaan sen yhdyskunta- ja ympäristöpalveluihin tonttipalvelut@ouka.fi.

Oulun kaupungin yritystonttialueet

Oulun kaupungin yritystonttialueet

Lisätietoja yritystonteista

Teollisuustontit

Tarjoamme runsaasti valmiiksi kaavoitettuja ja kunnallistekniikan piirissä olevia tontteja yritysten tarpeisiin. Teollisuusalueitamme ovat muun muassa Rusko-Ruskonselkä, Takalaanila, Holstinmäki, Välikylän yrityspuisto ja Honkimaan teollisuusalue. Tontit ovat esillä ja haettavissa tonttien hakupalvelussa.

Liike- ja toimitilatontit

Liike- ja toimitila-alueitamme ovat muun muassa Oulunportti, Kuivasranta, Välikylän yrityspuisto, Annalankankaan teollisuusalue.

Logistiikka-alan yrityksille sopivia alueita ovat muun muassa Holstinmäki ja Välikylän yrityspuisto. Tontit ovat esillä ja haettavissa tonttien hakupalvelussa.

Palvelutontit

Kaavamerkinnästä ja alueesta riippuen tontit mahdollistavat erilaisten palveluiden tuottamisen tontilla. Tontit ovat esillä ja haettavissa tonttien hakupalvelussa.

Välimaan Kiertotalousalue

Välimaan kiertotalousalue on yhteensä noin 150 hehtaarin kokoinen alue, jossa on toimintaedellytykset useammalle toimijalle. Alue sijaitsee Oulussa Kiimingintien (mt 849) varrella noin 7 km Kiimingin taajamasta pohjoiseen. Oulun keskustasta Välimaalle on matkaa noin 28 km. Alueen kehittämisen lähtökohtana ovat materiaalitehokkuus sekä uudet innovatiiviset ratkaisut ja tuotteet. Osallistu rohkeasti kasvavaan teollisuudenalaan ja varaa yrityksellesi alue Välimaalta! Lisätietoja Välimaan alueesta.

Valmiit toimitilat

Käy katsomassa valmiita toimitiloja Business Oulun sivuilta.