Ohjatut ryhmät ja palvelut

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Ulkoliikuntapaikat ovat jälleen kuntalaisten käytössä koronavirustilanteen aiheuttaman tauon jälkeen. Sisäliikuntapaikkoja avataan asteittain 1.6. alkaen, katso listaus tiedotteesta. Ohjatut ryhmät ovat pääsääntöisesti tauolla.

Päivitetty 1.6.

Oikopolut

Uimakoulut ja vauvauinnit

Vesivoimistelut

Nuorten action-liikunta

Erityisliikunta

Seniori-, ikääntyneiden liikunta

Ajankohtaista

< Takaisin

Sankivaaran ensilumenlatu avattu

Sankivaaran ensilumenlatu avattiin torstaina 7. marraskuuta klo 8. Latu on noin 1,3 kilometrin mittainen ja se on valaistu klo 06–23.

Ensilumenlatu tehtiin viime talvelta varastoidusta lumesta, minkä vuoksi lumen seassa saattaa olla jonkin verran epäpuhtauksia. Latua kunnostetaan yleensä varhain aamulla ja lisäkunnostuksia tehdään tarvittaessa. Ladun kunnostaminen arvioidaan tilannekohtaisesti, jos ilma lämpenee plussan puolelle. Vesisateella latua ei kunnosteta, koska lumen hävikki on silloin kova.

Muistathan liikkua alueella turvallisesti. Ajathan myös maltillisesti Sankivaaraan suunnatessasi. Lumisateiden ja liukkaan kelin myötä olosuhteet saattavat olla Mikonmäentiellä vaihtelevat, ja tien varrella asuu pieniä lapsia.

Voit tarkistaa latujen kunnossapidon tilanteen kunnossapidon seurantajärjestelmästä. Voit myös seurata latujen olosuhteita ja käyttäjämääriä latukameroista.

Muilla reiteillä on kunnostustöitä varten lunta liian vähän.

Mukavia hiihtohetkiä!

Hiihtäjät ladulla

Jakolinkki