Tämän sivun lyhytosoite on www.ouka.fi/lapanen

LAPANEN

Lapsiperheiden LAPANEN-toiminta aloitti hankkeena 2015. Hanke päättyi vuoden 2016–2017 vaihteessa, mutta sen palvelut jatkuvat osana kaupungin liikuntapalveluiden toimintaa. Toiminnan päämääränä on lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. 

Palvelu on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita! Toistaiseksi toiminta on tauolla koronavirustilanteen vuoksi, mutta ilmoittelemme sen jatkumisesta heti kun se on ajankohtaista.

Perhepuistoliikuntaa

 

LAPANEN-toiminnan tavoitteena on mm. sosiaalisen syrjäytymisen ehkäisy liikunnan avulla ja liikunnan puheeksiottamisen mallin kehittäminen ja käyttöönottaminen neuvoloissa.

Päämääränä on kehittää monipuolisia liikuntaharrastusmahdollisuuksia, luoda toimintamalleja ja estää liikunnan eriarvoistuminen lasten ja lapsiperheiden keskuudessa.

Rahoituksen hankkeelle myönsi aluehallintovirasto opetus- ja kulttuuriministeriön veikkausvoittorahoista. Yhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Virpiniemen liikuntaopisto, useat kansalaisjärjestöt, Lintulammen asukasyhdistys sekä korkeakoulut.

 

LAPANEN-hanke

  • Puhelin Liikunnanohjaaja Piia Moilanen cell 044 703 8152
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Katso myös

Perhekuperkeikka sekä liikuntapalveluiden muut palvelut lapsiperheille

Lapsiperheiden liikunnan avulla tapahtuva hyvinvoinnin edistäminen - LAPANEN-raportti 2015 - 2016 (pdf)

Siirry Liikuntakeskus Pompun sivuille

 

 

 

 

 

Liikunnallista tekemistä tarjoavat myös POMPPU – varhaiskasvatuksen kerhot

Tutustu erityisliikuntaan!

Lainaa liikuntavälinekassi asukastuvalta!