Lapanen - Liikunta ja ulkoilu - Oulun kaupunki

Tämän sivun lyhytosoite on www.ouka.fi/lapanen

LAPANEN-hanke LAPANEN-hanke

LAPANEN-hanke aloitti toimintansa 2015, ja sen päämääränä on ollut lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla. Hanke päättyi vuoden 2016–2017 vaihteessa, mutta sen palvelut jatkuvat osana kaupungin liikuntapalveluiden normaalia toimintaa.

Toimintaa kesällä 2017 

Perhepuistoliikuntaa

Maksutonta perhepuistoliikuntaa 5.–22.6.2017. Tervetuloa mukaan!

Perheliikuntaa järjestetään kello 10 Ainolan puistossa maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä Höyhtyän Sorsapuistossa tiistaisin ja torstaisin.

Ainolan puiston jumppiin kokoonnutaan taidemuseon takana. Perheliikuntaan voi tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Toiminnassa on säävaraus. 

Perhepuistoliikuntaa

-----

LAPANEN-hankkeen tavoitteena on mm. sosiaalisen syrjäytymisen ehkäisy liikunnan avulla ja liikunnan puheeksiottamisen mallin kehittäminen ja käyttöönottaminen neuvoloissa.

Päämääränä on kehittää monipuolisia liikuntaharrastusmahdollisuuksia, luoda uudenlaisia toimintamalleja ja estää liikunnan eriarvoistuminen lasten ja lapsiperheiden keskuudessa.

Rahoituksen on myöntänyt aluehallintovirasto opetus- ja kulttuuriministeriön veikkausvoittorahoista. Yhteistyökumppaneina hankkeissa ovat myös mm. Virpiniemen liikuntaopisto, Sydänliitto, lapsiperheiden liikunnasta kiinnostuneet kansalaisjärjestöt, Lintulammen asukasyhdistys sekä korkeakoulut.

Perheliikuntatapahtumassa 6.9.2016 riitti iloista vilskettä. Liikunnalliset toimintapisteet olivat täynnä puuhaajia ja Liikkuvan Laulurepun esitys keräsi innostuneen yleisön. Lapanen-hanke kiittää yhteistyökumppaneita.

Perheliikuntatapahtuman kuva

Perheliikuntatapahtumassa 19.5.2015 paikalla olivat mm. Kärppä-pelaajat Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi sekä SM-liigan mestaruuspokaali "Poika". Lapanen-hanke kiittää yhteistyökumppaneita.

 

LAPANEN-hanke

  • Puhelin Liikunnanohjaaja Piia Moilanen cell 044 703 8152
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Katso myös

Perhekuperkeikka sekä liikuntapalveluiden muut palvelut lapsiperheille

 

 

 

 

 

Liikunnallista tekemistä tarjoavat myös POMPPU – varhaiskasvatuksen kerhot

Tutustu erityisliikuntaan!

Lainaa liikuntavälinekassi asukastuvalta!

Kuntouttavaa työtoimintaa työnhakijoille

Liikuntapalvelut järjestää kuntouttavaa työtoimintaa 1 pv/vko, ma klo 9.30–13.30.  Toimintaan voivat hakeutua erityisesti työttömät työnhakijat, joilla on alaikäisiä lapsia. Ryhmän tavoitteena on hyvinvoinnin edistäminen liikunnan avulla.

Kuntouttavassa työtoiminnassa olevien lisäksi ryhmään osallistuu perhepalvelujen  toiminnassa mukana olevia kotihoidon tuella olevia vanhempia.

Lisätietoja antaa Sanna Ek-Keränen p.044 7036014.

Sanna Ek-Keränen

Joogaileva Sanna ohjaa kuntouttavan työtoiminnan ryhmiä.

Hankkeen työryhmät

Ohjausryhmä
Projektiryhmä

Tiedotusryhmä