Nuorten ympäristövaikuttajaforum

Oulun Ympäristötalossa järjestettiin huhtikuussa 2013 nuorten ympäristövaikuttajaforum, jonka aiheena oli ilmastonmuutos. Tilaisuudessa nuoret miettivät yhdessä ympäristöalan asiantuntijoiden kanssa ilmastonmuutoksen vaikutuksia tulevaisuuden Oulussa.

Toiminta tapahtui Oulun nuorten edustajiston ONE:n edustajien isännöimissä workshopeissa, joiden aiheet olivat: "Näytä voimasi" – ratkaisuja energiantuotantoon paikallisin menetelmin, "Millä kuljet ihmisten kaupungissa" – joukkoliikenne ja poliittinen päätöksenteko sekä "Täyttä ja mukavaa elämää ekologisesti" – asuminen ja lifestyle. Neljännessä workshopissa nuoret sanoittivat ja visioivat musiikkivideon. Tilaisuuden alustajana toimi tieteis- ja tietokirjailija Risto Isomäki.

Tilaisuus järjestettiin osana ILMO – Oulun seudun ilmastoportti -hanketta yhteistyössä Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden, Oulun sivistys- ja kulttuuripalveluiden sekä WWF:n kanssa. Musiikkivideosta vastasi musiikkivideo-ohjaaja ja muusikko Jukka Takalo. Tapahtuma oli suunnattu yläkoulujen oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille.

 

 

Oulun seudun ympäristötoimi

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 34 90015 Oulun kaupunki
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Tyrnävä
Tiedot esitetään hCard-muodossa.