Nuorten ympäristövaikuttajaforum Nuorten ympäristövaikuttajaforum

Oulun Ympäristötalossa järjestettiin huhtikuussa 2013 nuorten ympäristövaikuttajaforum, jonka aiheena oli ilmastonmuutos. Tilaisuudessa nuoret miettivät yhdessä ympäristöalan asiantuntijoiden kanssa ilmastonmuutoksen vaikutuksia tulevaisuuden Oulussa.

Toiminta tapahtui Oulun nuorten edustajiston ONE:n edustajien isännöimissä workshopeissa, joiden aiheet olivat: "Näytä voimasi" – ratkaisuja energiantuotantoon paikallisin menetelmin, "Millä kuljet ihmisten kaupungissa" – joukkoliikenne ja poliittinen päätöksenteko sekä "Täyttä ja mukavaa elämää ekologisesti" – asuminen ja lifestyle. Neljännessä workshopissa nuoret sanoittivat ja visioivat musiikkivideon. Tilaisuuden alustajana toimi tieteis- ja tietokirjailija Risto Isomäki.

Tilaisuus järjestettiin osana ILMO – Oulun seudun ilmastoportti -hanketta yhteistyössä Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden, Oulun sivistys- ja kulttuuripalveluiden sekä WWF:n kanssa. Musiikkivideosta vastasi musiikkivideo-ohjaaja ja muusikko Jukka Takalo. Tapahtuma oli suunnattu yläkoulujen oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille.

 

 

Oulun seudun ympäristötoimi

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 34 90015 Oulun kaupunki
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Tyrnävä
Tiedot esitetään hCard-muodossa.