Hae kerhopaikkaa sähköisesti

Hakeminen avoimeen varhaiskasvatukseen

Varhaiskasvatus- ja perhekerhoihin haetaan Sähköisellä hakemuksellaJokaiselle lapselle tehdään oma hakemus. 

Tulostettava lomake löytyy tästä 

.Jos haet lapsellesi paikkaa sekä avoimen varhaiskasvatuksen kerhoon että perhekerhoon, on molempiin tehtävä oma hakemus.

Mikäli perhe haluaa vedota asiantuntijalausuntoon, siitä pyydetään ilmoittamaan hakemuksen lisätieto kohdassa ja toimittamaan lausunto osoitteeseen:
Varhaiskasvatuksen palveluohjaus, Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
 

Avoimen toiminnan valintajärjestys on seuraava

  • lapset, jotka luopuvat kokopäivähoitopaikasta
  • sisarukset
  • uudet hakijat hakujärjestyksessä, huomioiden tuen tarvitsijat
     

Hakemusten käsittelyaikataulu

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus tallentaa hakemukset asiakastietojärjestelmään ja tekee niihin tarvittaessa perheen ilmoittamat muutokset ja lisäykset. Palveluohjauksen numero on 08 558 45300 ja sähköposti: varhaiskasvatus[at]ouka.fi

Avoin päiväkoti seuraa hakijatilannetta ja ilmoittaa perheelle, kun paikka järjestyy. Samalla sovitaan tutustuminen ja toiminnan aloituspäivä.

Palveluohjaus tekee avointen sijoitukset ja päätökset päiväkodin johtajan esityksestä. Avoimen varhaiskasvatuksen paikka myönnetään siihen saakka, kunnes paikka irtisanotaan tai lapsi siirtyy päivähoitoon tai esiopetukseen

Perheet voivat tiedustella asian etenemistä siitä päiväkodista mihin lapsella on hakemus.

Ulkoiluleikkikoulut

Ulkoiluleikkikoulu on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat 3 kertaa viikossa. Ulkoiluleikkikoulut ovat liikuntaa, luontoleikkejä, tutkimista, oppimista, seikkailua ja leikkiä turvallisesti tutussa ryhmässä. Hyvä ulkoiluvarustus on välttämätöntä. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Ulkoiluleikkikouluja järjestetään seuraavissa päiväkodeissa: