Linnanmaa-Kaijonharjun tulevaisuus

 

Linnanmaa-Kaijonharjun aluetta suunnitellaan pitkällä aikavälillä maankäytön, liikenteen ja ympäristön kehittämiseksi. Suunnittelun aikana asetetaan tavoitteet alueen täydennys- ja lisärakentamiselle sekä ympäristön, palveluiden, liikenneverkon ja joukkoliikenteen kehittämiselle säilyttäen alueen arvot. Alueen suunnittelu etenee vaiheittain. Asemakaavoitusta ohjaamaan on alueelle tehty vuonna 2019 valmistunut Linnanmaa-Kaijonharjun kaavarunko. Kaavarunkoaineistoon voi tutustua projektikortilta.

Linnanmaan ja Kaijonharjun kaavarunkoraportti (pdf)

Kuvituskuva

Haku asukasprojekteihin käynnissä!

Miten sinä tai yhteisösi edistäisitte Kaijonharjun alueen viihtyvyyttä, yhteisöllisyyttä tai arjen kokemuksia?

Projekti-ideoiden ja -toteuttajien sekä valintaraatilaisten ensimmäinen haku on käynnissä 28.2.2022 asti. Toteutettaviksi valituille projekteille on tarjolla pienrahoitusta ja ohjausta toteuttajien tueksi. Lisää tietoa Kestävä Kaijonharju-nettisivuilta tai kestavakaijonharju@gmail.com 

Yhteystiedot

Käyntisoite
Solistinkatu 2, Oulu

Postiosoite
Kirjaamo, PL 27
90015 Oulun kaupunki

Kaavoitusarkkitehti
Leena Soudunsaari  
040 480 4479

Asemakaava-arkkitehti
Sisko Repola 
044 703 0530

email:
etunimi.sukunimi@ouka.fi

Ajankohtaista

Kaijonharjun Keskus

Sammonkadun yhteydessä sijaitsevan Kaijonharjun keskuksen asemakaavanmuutos on käynnistynyt.  Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 10.12.2021- 10.1.2022. Nahtävilläolon aikana on hankkeesta mahdollista jättää palautetta. Lisää tietoa hankkeesta Kaijonharjun Keskuksen nettisivuilta.

 

Kestävä Kaijonharju

Alueella toteutetaan Kestävä Kaijonharju -hankekokonaisuus vuosina 2021-2022 osana ympäristöministeriön koordinoimaa Lähiöohjelmaa. Tavoitteena on asuinalueen myönteinen pitkän aikavälin kehitys, joka tuottaa asukkaille hyvinvointia. 

Tutustu hankkeeseen ja omiin mahdollisuuksiisi osallistua Kestävä Kaijonharju-nettisivuilta,