Asioi verkossa

Käytössäsi on kaksi varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin linkkiä. Hae lapsellesi varhaiskasvatuspaikkaa uusille asiakkaille tarkoitetun linkin kautta.

 

Tee varhaiskasvatuslaskuun verkkolasku eli e-lasku. Lue asiakastiedote verkkolaskun eli e-laskun tekemisestä.

Uudet asiakasperheet

Hakemus  päiväkoteihin,  perhepäivähoitoon, ryhmäperhepäivähoitoon ja avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin tehdään varhaiskasvatuksen sähköisellä hakemuksella (selaimet Firefox, Google Chrome, IE ja Safari).

Mikäli sähköinen hakeminen ei onnistu, voit tulostaa paperisen hakemuslomakkeen tästä: Hakemus varhaiskasvatuspalveluihin (pdf). Hakemus toimitetaan osoitteeseen Varhaiskasvatuksen palveluohjaustiimi, PL 17, 90150 Oulun kaupunki. Käyntiosoite: Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu

Nykyiset asiakasperheet - lapsi on saanut paikan kunnalliseen/yksityiseen varhaiskasvatukseen

Palveluun pääset täältä: Sähköinen asiointi

HUOMIO! Chrome-selain päivittyy tiistaista 4.2.2020 alkaen uuteen versioon (80), joka käsittelee evästeitä eri tavalla kuin aiemmat. Jos suomi.fi -tunnistautumisessa tapahtuu virhetilanne uudella Chrome-selaimella, on selaimen evästeet poistettava ennen kuin selaimella pystyy kirjautumaan palveluun.

Voit tehdä seuraavat asiat sähköisesti:

  • toimita tuloselvitykset tai hyväksy korkein asiakasmaksu. Kun olet kirjautunut palveluun, valitse oma nimesi, ei siis lapsen nimeä!
  • muuta yhteystietoja (huoltajien sähköposti- ja puhelinnumerotiedot)
  • ilmoita lapsesi lomat/poissaolot
  • irtisano lapsen varhaiskasvatuspaikka 
  • tee paikan siirtohakemus
  • ilmoita lapsesi esiopetukseen

Huom! Kun perheesi tulot muuttuvat toimita tuloselvitykset. Sähköinen palvelu ei hyväksy takautuvaa päivämäärää, ainoastaan reaaliaikaisen päivämäärän. Jos ilmoitat vain toisen vanhemman tulotietoja, myös toiselle vanhemmalle on tallennettava voimaantulopäivämäärä.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksutiimissä otetaan huomioon mahdolliset takautuvat korjaukset.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ph-asiointi

Esiopetuksen Wilma

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja