Ajankohtaista

< Takaisin

Vaellussiian lippoaminen alkaa Oulujokisuistossa 13.10.

Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoaminen ja mädinhankinta alkaa sunnuntaina 13.10.2019 klo 16.00 ja päättyy 31.10.2019 klo 11.30 Vaellussiian lippoamisen järjestää Oulun Erä- ja Kennelkerho yhdessä Oulun kaupungin ja Oulun Energian kanssa.

Lippolupien myynti tapahtuu Kuusisaaressa. Samalla on mahdollisuus vuokrata lippoja, jos omaa välinettä ei ole. Lippoajilla pitää olla kalastonhoitomaksukuitti mukana lippolupaa ostaessaan.

Pyynnissä saadut koirassiiat ja rauhoittamattomat kalat saa pyytäjä omakseen. Naarassiiat on luovutettava vaellussiikavelvoitteiden hoitoa varten mädinlypsyyn.

Perinteinen yleisötapahtuma järjestetään tänä vuonna 13.10. sunnuntaina klo 11-15. Yleisötapahtumassa on vieraiden mahdollista kokeilla lippoamista opastetusti ilmaiseksi. Tilaisuudessa on makkara,-kahvi,- ja mehutarjoilu. Tarjolla myös muurinpohjalettuja.

Vain lippoajat voivat ajaa autonsa Kuusisaaren nokalle lippusiimalla osoitetulle parkkipaikalle.  Kaikkien muiden on jätettävä autonsa parkkipaikalle ja käveltävä lippoamispaikalle.

Lisätietoja: Oulun Erä- Ja Kennelkerho Reijo Härkman p.040 5517297 tai Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Juho Kuukasjärvi p. 044 7032383

http://www.ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/kalastuksen-lupaehdot

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte