Ajankohtaista

< Takaisin

Karjasillan kirjaston avaaminen siirtyy maanantaihin 17.6.

Karjasillan kirjaston avaaminen siirtyy viikolla palvelutiskin ja palautusautomaatin asennusten viivästymisen vuoksi.

Puolitoista vuotta kiinni ollut Karjasillan kirjasto toivottaa tervetulleeksi uudet ja vanhat asiakkaat jälleen maanantaina 17.6. klo 12 alkaen mehu- ja kahvitarjoilun merkeissä. Kirjastotila on remontoitu vanhaa kunnioittaen ja tuttu yleisilme säilyttäen. Nuorisotila avautuu kirjaston viereen syksyllä.

Karjasillan kirjasto on avoinna ma-ti 12-19, ke-to 10-17 ja pe 9-15. Lainausautomaatilla on otettu käyttöön lisäpalveluita, muun muassa lainojen uusinta ja varausten selaus, minkä vuoksi lainatessa tarvitaan myös kirjastokorttiin liitetty PIN-koodi. PIN-koodin saa kirjaston asiakaspalvelusta tai tilattua OUTI-verkkokirjastosta asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Samalla automaatin käytön tietoturva paranee.

Karjasillan kirjastosta on tulossa myös Oulun kolmastoista omatoimikirjasto. Omatoimikäytön alkamisesta tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Karjasillan kirjastoon.

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte