Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupunki kutsuu yhteistyökumppaneita juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä

Oulun kaupunki kutsuu yhteistyökumppaneita juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä ja tekemään yhdessä itsenäisyyden juhlaohjelmaa Suomi 100 -juhlavuonna aloitetun perinteen hengessä.

Tämä tarkoittaa, että periaatteessa kaikki Oulun alueella asiasta kiinnostuneet toimijat voivat saada järjestämänsä itsenäisyyspäivän tai itsenäisyyspäivän aaton tapahtuman osaksi Oulun kaupungin Suomen itsenäisyyspäivän ja sen aaton ohjelmaa.

 

Ohjelma julkaistaan Oulun kaupungin Juhlitaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä -www-sivuilla osoitteessa: www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva. Samalla sivulla on lomake, jolla tapahtumien järjestäjät voivat lähettää ohjelmatiedot.  Ilmoitettu tapahtuma voi olla joko itsenäisyyspäivän aattona  5.12. tai itsenäisyyspäivänä 6.12.

Ohjelmatiedot tulisi  lähettää 23.11.2019 mennessä, jotta ne ehtivät painettuihin ohjelmatiedotteisiin. Ilmoitetun tapahtuman tulee olla yleisölle avoin ja itsenäisyysjuhlinnan ’yhdessä’-teemaan sopiva. Ohjelmaa voi lähettää jo nyt. Tietoja päivitetään sivuille sitä mukaa, kun ohjelmatietoja saadaan.

 

Ohjelmaan on tarkoitus sisällyttää Suomi 100 -juhlavuonna aloitetut itsenäisyysjuhlinnan perinteet, kuten yhteiset kahvihetket ja sinivalkoiset valaistukset. Tietoa kahvihetkistä ja valaistuksista löytyy Juhlitaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä -sivulta.  

 

Itsenäisyyspäivän ohjelmaan sisältyy myös se Oulun kaupungin perinteinen ohjelma, joka oli ohjelmassa jo ennen Suomi100 –vuotta, kuten mm. liputukset Tuiran silloilla, kunnianlaukaukset ja lipunnosto Linnansaaressa, kunnianosoitukset muistomerkeillä, Jumalanpalvelukset ja soihtukulkueet.    

 

Lisätiedot:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori Oulun kaupunki, puh. 044 703 1130

www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte