Ajankohtaista

< Takaisin

Paikka haltuun -tapahtumasta 3.9. opiskelu- ja työpaikkoja nuorille

Paikka haltuun -tapahtuma järjestetään tiistaina 3.9. klo 10–14 Kulttuuritalo Valveella. Maksuton tapahtuma auttaa nuoria löytämään avoimet opiskelu- ja työpaikat. Kohderyhmänä on alle 30-vuotiaat oululaiset, jotka ovat ilman opiskelu- tai työpaikkaa.

Paikka haltuun -tapahtumassa tarjotaan nuorille mahdollisuus hakeutua opintoihin, töihin tai muihin opiskelua ja työllistymistä edistäviin palveluihin.

Tapahtumaan osallistuu näytteilleasettajan roolissa yrityksiä, oppilaitoksia ja järjestötoimijoita, joilla on tarjota nuorille vapaita paikkoja toiminnassaan. Nuoret voivat käydä keskustelemassa eri toimijoiden kanssa ja hakea avoinna olevia paikkoja. Tapahtumaan tulee infotaulut työ- ja opiskelupaikkailmoituksille.

Tulevaisuus-Buffetissa nuoret saavat ammatinvalinnanohjausta, voivat ohjatusti muokata ansioluetteloaan ja tehdä sähköisiä hakemuksia. Lisäksi Buffetista saa ohjausta omien vahvuuksien löytämiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun sekä tietoa olemassa olevista mahdollisuuksista. 

Paneelikeskustelussa kuullaan nuorten kokemuksia. Tapahtuman juontaa Tuukka Myllymäki.

Tapahtuman toteuttavat Byströmin Ohjaamo, Business Oulun työllisyyspalvelut, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, OSAO, Luovi ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto.

 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte