Ajankohtaista

< Takaisin

Koronaohjeet voimassa edelleen liikuntapaikoilla

Oulussa jatketaan edelleen ryhmämuotoiseen harrastamiseen liittyviä koronaohjeita 3.12.2020 asti. Alun perin ohjeet olivat voimassa 12.11.2020 asti. Suositusten jatkaminen perustuu Pohjois-Pohjanmaan alueelliseen koordinaatioryhmän ja Oulun kaupungin tilannekuvatyöryhmän arvioon.

Oulun kaupungin sisäliikuntapaikoille on lisätty käsidesiautomaatteja useita kymmeniä. Asiakkaita on ohjeistettu edelleen turvavälien noudattamisesta ja ruuhkatilanteiden välttämisestä. Kuulutuksia käytetään niissä paikoissa, joissa kuuluttaminen on mahdollista. Aula-, pukuhuone- ja pesutiloissa ei tule viipyä pidempään kuin on tarpeellista.

Myös urheiluseuroja kehotetaan kiinnittämään huomioita siihen, että pukuhuonetiloihin ei tulla liian aikaisin eikä sinne jäädä oleskelemaan. Linnanmaan jäähallilla on otettu pukukoppien osalta käyttöön uudet pelisäännöt ja joukkueiden kopinkäyttöaikaa lyhennetty puoleen tuntiin ennen ja jälkeen harjoitusvuoron.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen kaikille 15 vuotta täyttäneille. Urheilusuorituksen aikana maskin käyttöä ei edellytetä. Maskia ei myöskään tarvitse käyttää, jos terveydentila ei sitä salli. Asiakkaiden tulee hankkia kasvomaskinsa itse.

Katso ryhmämuotoisen harrastamisen ohjeet kokonaisuudessaan aiemmasta tiedotteestamme.

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa

 

Facebook

Instagram

YouTube