Teatterikuoppa

Tilaa kulttuuriesityksille ja taiteelle

Tervetuloa Teatterikuoppaan! Oulu-opiston ylläpitämään monitoimitaloon, joka tarjoaa kattavat tilat monenlaisille kulttuuriesityksille ja taideaineiden ryhmille. Jo vuodesta 2003 lähtien Haukiputaalla (Revontie 45) sijaitseva Teatterikuoppa on saanut olla osa Oulun seudun kulttuurielämää.

Teatterikuoppa on paikka, joka avaa ovensa monipuolisille kulttuurielämyksille kaikenikäisille. Täältä löytyvät näyttämöt esittävän taiteen eri muodoille: teatterille, tanssille, musiikille ja kuvataiteelle. Haluamme tarjota tilaa kaikille, olit sitten ammattilainen tai vasta-alkaja, jotta jokainen voi kukoistaa omalla tavallaan taiteen parissa – oli kyse sitten vierailevista esityksistä tai opiston omasta tuotannosta.

Vaivaton ja saavutettava kulttuuritalo

Teatterikuopalle on helppo saapua Oulun keskustasta Oulun seudun liikenteen autolla numero 20. Pysäkki sijaitsee Haukiputaantien ja Haukiväylän risteyksessä, josta on lyhyt 2-3 minuutin kävelymatka Revontielle. Ja mikä parasta, Teatterikuopan pihassa on runsaasti tilaa henkilöautoille, joten pysäköintiongelmat eivät varjosta kulttuurielämyksiäsi