Ilmoittautuminen

Oulu-opiston kursseille voit ilmoittautua helpoiten verkossa.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan. Toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiskanava avautuu ainealueittain edellä mainittuina päivinä klo 9.00 ja on sen jälkeen auki kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ilmoittaessasi lapsesi, laita sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi.

Ilmoittautua voit myös puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroihin, tai henkilökohtaisesti asioimalla Oulu-opiston toimistossa Oulussa. 

Lukuvuoden 2024-25 opintoihin ilmoittautuminen alkaa:

Ma 3.6. Kuvataide ja teatteri 
Ti 4.6. Kielet 
Ke 5.6. Tanssi, liikunta, terveys ja hyvinvointi 
To 6.6. Kädentaidot, musiikki, muut aineet

Ilmoittautumiset avautuvat kunkin ilmoittautumispäivän aamuna klo 9.00 Oulu-opiston verkkokaupassa osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/

Kurssivalikoimaan pääsee tutustumaan ennalta verkkokaupassa 27. toukokuuta alkaen. 

Oulu-opiston toimisto auttaa kurssi-ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä 27.5.–19.6. ma-to klo 9-15 sekä kesälomien jälkeen 5.8. alkaen. Toimiston tavoittaa puhelimitse numeroista 050 316 6729 ja 050 410 4010 tai käymällä Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu.ouluopisto@ouka.fi.

Digitukea kurssien selailuun ja ilmoittautumiseen saat myös Oulu10-asiakaspalvelupisteistä.

Oulu-opiston opettajat antavat tarvittaessa opintoneuvontaa viikoilla viikolla 22 ja 23 sekä elokuussa viikolta 32 alkaen. 

Paperista opinto-opasta ei tänä vuonna julkaista, joten kursseihin kannattaa tutustua verkossa. Oulu-opiston verkkokauppaa on sen sijaan uudistettu, ja myös erilaiset lyhytkurssit ja tapahtumat nostettu nähtäville verkkokaupan etusivulle. Oulu-opisto julkaisi myös toukokuussa tulevasta lukuvuodesta kertovan Oivalluksia Oulu-opistolta -esitteen, jonka voit lukea täältä: https://issuu.com/cityofoulu/docs/oivalluksia_oulu-opistolta_1-2024

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Kuinka hakea musiikin yksilöopetukseen Oulu-opistolle? 

Pianonsoittoon ja yksinlauluun otetaan uusia oppilaita hakutilaisuuden perusteella. 

Puhallinsoittimien; klarinetti, huilu, trumpetti, kornetti, pasuuna ja baritoni oppilaspaikat jaetaan infotilaisuudessa. Näihin soittimiin on runsaasti aloituspaikkoja!

Ilmoittautuminen on käynnissä Oulu-opiston verkkosivuilla 2.5.–15.8.2024. Valitse Kurssit, Musiikin yksilöopetukseen haku, Musiikin yksilöopetuksen hakuryhmät ja sen jälkeen soitin mihin haluat ilmoittautua. Valitse vain yksi hakuryhmä/soitin. 

Haku- ja infotilaisuudet järjestetään Pohjankartanossa 19.8.–22.8. 

Muiden soitinten opetukseen ei ole erillistä info- tai hakutilaisuutta, vaan ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kurssille. Kaikki ilmoittautuneet saavat aluksi varasijan. Otamme yhteyttä, kun opiskelupaikka vapautuu. Ilmoittautuminen Oulu-opiston nettisivuilla to 2.5. alkaen.

LISÄTIETOA INFO/HAKUTILAISUUDESTA 

Infotilaisuudessa oppilaita ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaan mahdollisimman moni pyritään sijoittamaan joko yksilöopetukseen tai ryhmämuotoiseen opetukseen. Infotilaisuudessa voit myös kysyä tarkempia tietoja soittimista sekä mahdollisesta oman soittimen hankinnasta.

Opettajamme jututtavat sinua tutustuakseen sinuun ja kartoittaaksemme motivaatiotasi/tarvettasi musiikin opiskeluun, sekä mahdollisuuteesi itsenäiseen harjoitteluun. Paikkoja on rajoitetusti ja niiden määrä vaihtelee vuosittain.

Eri-ikäiset ja eritasoiset soittajat ovat kaikki lämpimästi tervetulleita oppilaiksemme!

OHJEITA YKSILÖOPETUKSEEN TULEVILLE 

Musiikkitaitojen kehittyminen edellyttää mahdollisuuksia ja aikaa säännölliseen harjoitteluun. Tämän vuoksi oppilaalla tulee olla oma soitin käytössään. Opistolta on mahdollisuus vuokrata joitakin soittimia. Soittimista perimme vuokraa 25 €/lukukausi. Oppitunnin pituus on 30 min./oppilas. Lapset voivat osallistua opiston antamaan opetukseen 5 vuotta ja aikuiset 3 vuotta. Opiskeluoikeus pienryhmissä on 2 vuotta.