Ajankohtaista

< Takaisin

Oulussa siirrytty koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen. Maskisuositus tiukkenee.

Oulu on siirtynyt koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen. Kaupungin johtoryhmä on 10.11.2021 linjannut maskisuosituksen Pohjois-Pohjanmaan alueellisen koordinaatioryhmän suosituksen mukaiseksi. Linjauksen mukaan maskisuositus tiukkenee Oulussa hieman.

 

Uusi suositus korostaa maskin käyttämisen tärkeyttä etenkin sellaisille henkilöille, joilla ei ole täyttä rokotesarjaa. Sellaisille henkilöille, joilla ei ole täyttä rokotesarjaa, maskin käyttöä suositellaan aina julkisissa sisätiloissa liikuttaessa. Rokotettujen henkilöiden suositellaan käyttävän maskia oman harkinnan mukaan julkisissa sisätiloissa, joissa on pidemmän aikaa paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi ruuhkaiset yleisötilaisuudet. Oulu-opisto korostaa sitä, että kursseille saa tulla ainoastaan terveenä. Oulun kaupungin koronaohjeet löytyvät osoitteesta

https://www.ouka.fi/korona

 

Alueellinen koordinaatioryhmä kokoontuu viikolla 46 ja sen jälkeen Oulun kaupungin koronajohtoryhmä. Oulu-opisto tiedottaa mahdollisista koronaohjemuutoksista.

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa

 

Facebook

Instagram

YouTube