Ajankohtaista

< Takaisin

Lumiukko katutanssin pyörteissä Teatterikuopalla

Lumiukko katutanssin pyörteissä Teatterikuopalla

Teatterikuopan perinteisenä joulunalussatunäytelmänä on tällä kertaa katutanssia, kun osa Oulu-opiston taidekoulun street-lajien ryhmistä tuovat kaikille tutun Lumiukkosadun näyttämölle. Esitys on saanut nimen Swägman – Lumiukko katutanssin pyörteissä ja se toteutetaan streetdancen keinoin.

Tanssiseikkailu pohjautuu vapaasti Raymond Brigssin käsikirjoitukseen ja musiikkina kuullaan tuttua säveltä elokuvasta mutta mukana on myös aimo annos uutta musiikkikoostetta.

Street-tanssijoina nähdään Haukiputaan, Kiimingin, Jäälin ja Ritaharjun Hip-hop- ja streetdance -ryhmien 11-15-vuotiaita harrastajia. Mukana seikkailee lumihiutaleita, jotka tulevat Haukiputaan ja Ritaharjun taidetanssin 7-8-vuotiaiden ryhmistä ja joululahjoina lastentanssin 6-vuotiaat Haukiputaalta.

Lumiukkona tanssii Daniel Hautala ja poikana Lenni Laine.

Oulu-opiston taidekoulun tanssin taiteen perusopetussuunnitelmiin kuuluu myös osallistuminen erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Tämä on yksi tavoite tanssin opintopolulla. Esitys on suunnattu koko perheelle.

Koreografian on työstänyt tanssin opettajat: Teemu Tuohimaa, Emilia Granholm ja Ilona Räty.

Esitykset perjantaina 30.11.2018 klo 18 ensi-ilta ja lauantaina 1.12. klo 14 sekä klo 16 (Teatterikuoppa, Revontie 45 Haukipudas). Liput 6 € tuntia ennen ovelta, ennakkoon p. 050-4104010 ja Oulu10 toimipaikat.

 

Jakolinkki