Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston kevätkauden 2020 kursseille ilmoittautuminen käynnissä

2.12.2019

Oulu-opiston kevätkauden 2020 uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa tänään maanantaina. Uusia kursseja on alkamassa mm latinan ja portugalin ja korean kielissä. Kädentaitoryhmissä  käynnistyvät mm. uudet rumpu-, nauha- ja makrameekurssit sekä teemalauantain kuvansiirto- ja huovutuskurssit. Erikoiskursseja ovat mm. Saamelainen koru ja Metallivalun alkeet sekä 3D käytännössä: suunnittelu ja tulostaminen. Liikunnassa tarjotaan edelleen monipuolista jumppapakettia, rauhallisia tunteja kuten joogaa, pilatesta ja syväjumppaa sekä muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja.

Lukuisiin syksyllä alkaneisiin ja keväällä jatkaville kursseille voi myös ilmoittautua. Tilaa on aikuisten luovan tanssin, dancehall- ja aikuisbaletin kursseilla sekä Shindossa. Myös kielten jatkoryhmissä on vapaita paikkoja. Kurssimaksua peritään vain kevään osalta. Kevätlukukausi alkaa heti loppiaisen jälkeen alkavalla viikolla ja useat lyhytkurssit alkavat pitkin kevättä. Nyt voi ilmoittautua myös kesäkursseille, tulossa on mm. Kesä käsillä -kurssit sekä lasten ja nuorten taideleirit.

Työttömät työnhakijat ja maahanmuuttajat saavat 15 euron alennuksen kahteen eri kurssiin. Senioreille ja eläkeläisille myönnetään opintoseteliavustusta kohdennetusti.

Oulu-opisto tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen, yhteisöllisyyttä, taitojen ja tietojen karttumista, rohkeutta itseilmaisuun. Oulu-opisto toiminnallaan turvaa myös perinteen jatkumisen.

Oulu-opisto:
- Suomen 4. suurin kansalaisopisto
- vuosittain noin 50 000 oppituntia
- noin 22 000 kurssilaista
- noin 2 000 kurssia
- noin 100 opetuspaikkaa (kanta-Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, Yli-Ii ja Oulunsalo)
- työllistää 32 vakituista henkilökuntaa
- työllistää 270 tuntiopettajaa (noin 85 htv)
- vuosittain noin 200 konserttia, teatteriesityksiä ja näyttelyjä
- osa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluja

Oulu-opiston nettisivut: www.ouluopisto.fi
Kurssiohjelma ja netti-ilmoittautuminen: https://www.opistopalvelut.fi/oulu/index.php?l=fi
Poimintoja kevään 2020 uusista kursseista: https://www.ouka.fi/oulu/oulu-opisto/ajankohtaista/-/asset_publisher/1LKs/content/oulu-opiston-uusia-kursseja?

Jakolinkki