Meille töihin

Kuntalaisten vesiasialla

Oulun Vedellä on mukava olla töissä! Meillä työskentelee iso joukko vesialan ammattilaisia putkimestarista asiakaspalvelijaan ja vesilaitoksenhoitajasta käyttöinsinööriin. Kaiken työn keskellä on halu tuottaa kuntalaisille puhdasta juomavettä, ympäristöystävällistä jätevedenpuhdistusta ja monia muita toimivia palveluja. Pidämme kunnia-asianamme palvella kaikkia ihmisiä tasapuolisesti, rivakasti ja ystävällisesti, oli sitten kyseessä uuden omakotitalon aloittamisen kiemurat tai vesimittarin vaihto. 

Meillä ovat käytössä Oulun kaupungin laajat työnantajaedut, mutta järjestämme myös omalle väelle mukavia tapahtumia, koulutuksia ja tapaamisia. Oulun Vesi järjestää viikoittain mahdollisuuden yhteiseen liikuntaan sulkapallovuorolla ja osallistumme joka vuosi myös valtakunnalliseen Kilometrikisaan. Meillä palkitaan aktiivisuudesta ja aloitteista, ja reilun sadan työntekijän keskellä saat äänesi kuuluviin sekä paljon hyviä työkavereita. 

Meille voi hakea myös harjoittelijaksi sekä lopputyön tekijäksi. 

Kesätyöt Oulun Vedellä

Oulun Vedellä on joka vuosi useita kesätyöntekijöitä, ja kesätöitä on tarjolla eri laitoksissa ja toimipisteissä. Kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekryyn. Kesätyöasioissa soita asiakaspalveluumme, jossa osataan ohjata sinut oikealle henkilölle, puh. 08 558 43800.

Kiinnostaako työ tai harjoittelu Oulun Vedellä?

Kiinnostaako Oulun Vesi työpaikkana tai harjoittelupaikkana?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen oulunvesi@ouka.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.