Varaa Kirjastoreitin kirjavinkkaus tai opastus

Perusopetuksen ja lukion ryhmät

Varaa Kirjastoreitin kirjavinkkaus tai opastus hyvissä ajoin, vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Voit tehdä varauksen kirjastossa, sähköpostitse tai alla olevalla verkkolomakkeella. Otamme yhteyttä tarkempien yksityiskohtien sopimista varten.

Syksystä 2024 alkaen ohjattuja ryhmäkäyntejä järjestetään Kirjastoreitissä 1.lk., 3. lk., 5. lk., 7. lk. ja 8. luokan oppilaille sekä lukion 1. vuosikurssin opiskelijoille. Muille luokka-asteille on kirjavinkkaustallenteet. Löydät luokkakohtaiset tiedot ja sisällöt perusopetuksen Kirjastoreitin sekä lukion Kirjastoreitin sivuilta.

Kirjavinkkaus voi olla kirjastossa, koululla tai etäyhteydellä. Kirjavinkkaukseen kannattaa innostaa mukaan myös naapuriluokka. Samalla kertaa voidaan vinkata useampi luokka, mikäli koululta löytyy riittävän suuri tila.

Mediatyöpajat ja tiedonhaun opastukset pidetään pääsääntöisesti kouluilla. Ekaluokan kirjastonkäytön opastukset järjestetään aina kirjastossa tai kirjastoautossa (kirjastoauton vierailuja ei varata tällä lomakkeella).

Huom! Toukokuussa kirjasto ei järjestä enää tiedonhaun opetuksia, mutta vinkkaamme mielellämme kivaa kesälukemista lapsille ja nuorille.

Erityiskoulut, pienryhmät, valmistavat luokat ja S2-ryhmät

Erityiskoulujen, pienryhmien, valmistavien luokkien ja S2-ryhmien Kirjastoreitti-käynneille on oma varauslomake.

Varaa kirjaston kirjavinkkaus tai muu opastus1. Opettajan nimi *